Samlink People

Ihmiset

Työntekijöiden ykkösvalinta

Ihmiset kehityksen keskiössä

Projektipäällikkö, sovellusarkkitehti, testausasiantuntija, tuotepäällikkö, tietoturva-asiantuntija, sovelluskehittäjä, Scrum Master, Product Owner ja asiakkuuspäällikkö. Siinä vain muutama esimerkki 500 samlinkilaisen tehtävästä.

Samlinkissa työskennellään kansainvälisessä ympäristössä finanssialan kriittisten ratkaisujen parissa. Mielenkiintoisten ja vaihtelevien finanssialan projektiemme lopputulokset vaikuttavat tuhansien suomalaisten jokapäiväiseen arkeen. Emoyhtiö Kyndryl tuo Samlinkin työarkeen kansainvälisiä tuulahduksia finanssialan huipulta ja jatkuvasti muuttuva finanssiala pitää huolen siitä, että työarjesta ei varmasti tylsää tule!

Koko Samlinkin ydin on ihmisissä. Siksi haluamme olla työntekijöidemme ykkösvalinta nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointia ja työkulttuuriamme niin, että meillä jokaisen osaajan on sekä innostavaa että turvallista työskennellä.

Miksi Samlink?

Työskentelemme Suomen tunnetuimpien pankkien parissa – kenties olemme sinunkin pankkisi teknologian takana. Samlinkissa pääset jättämään kätesi jäljen tuhansien suomalaisten päivittäin käyttämiin mobiili- ja verkkosovelluksiin sekä oppimaan uutta jatkuvasti muuttuvista IT- ja finanssialoista.

Samlinkilaisena saat kehittää osaamistasi niin eri projektien kuin Kyndrylin globaalin koulutustarjonnan avulla, ja tuemme myös parhaamme mukaan uralla etenemistäsi.

Meillä töissä oleminen ei rajoitu vain työsuhteeseen. Olemalla osa meitä olet myös tärkeä osa toimintakulttuuriamme. Yhteistyö ja yhdessä tekeminen ovat meille hyvin tärkeitä kulttuurillisia arvoja, ja ne ovat olennaisia myös liiketoimintamme kannalta. Vastuullisten ja inklusiivisten tiimien tukeminen on osa kulttuurinäkemystämme – The Kyndryl Way:ta.

Lue lisää Kyndryl Way:sta

Keitä olemme?

Tutustu meihin! Samlink-perheessä työskentelee monipuolinen joukko asiantuntijoita, joista jokainen on talentti omalla erikoisalallaan.

Lue, keitä olemme ja mitä me oikeastaan teemme!

Uratarinat

Tuula Lahti, osastopäällikkö, Mainframe technology

Tutustu Tuulaan
Uratarinat

Jarkko Tervakoski, palveluryhmäpäällikkö

Tutustu Jarkkoon
Uratarinat

Minna Lehtelä, projektipäällikkö, pientyölimiitit

Tutustu Minnaan
Uratarinat

Lippo Huhtala, data-arkkitehti, tietovarastot

Tutustu Lippoon

Rakenna uraa Samlinkissa

Meillä on tilaa talenteille! Etsimme jatkuvasti joukkoomme innovatiivisia tiimipelaajia. Olitpa sitten työuraasi aloitteleva juniori tai jo pidemmälle erikoistunut asiantuntija, tarvitsemme sinua.

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamistasi arvostetaan ja kehitetään. Jos juuri tällä hetkellä ei ole avoinna sinua kiinnostavaa paikkaa, jätä avoin hakemus tulevaisuuden tarpeita varten.

Katso avoimet työpaikat

Haluatko tietää lisää?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja löydät ajankohtaisimmat uutiset.