Ratkaisumme

Palvelujen modernisointi

Finanssialan tulevaisuutta luomassa

Innovatiivisella lähestymistavallamme olemme edelläkävijöitä finanssipalvelujen modernisoinnissa. 30 vuoden kokemus finanssiratkaisuistja endto-end-palveluista yhdistettynä Kyndrylin laajasti skaalautuvaan infraan luo merkittävää arvoa asiakkaillemme.

Samlinkin toiminnan kivijalka muodostuu yhteistyöstä asiakkaiden, emoyhtiö Kyndrylin ja valikoitujen teknologiapartnereiden kanssa. Yhdessä Kyndrylin kanssa Samlink on samalla lokaali ja globaali. Jatkuva kehitys, palveluiden modernisointi sekä mainframe– ja pilviteknologiaosaamiseen panostaminen luovat asiakkaille arvoa nyt ja tulevaisuudessa. Liiketoiminnan jatkuvuus on kaiken tekemisen prioriteetti.  

Mitä palvelujen modernisointi tarkoittaa?

Meille tämä tarkoittaa mainframe- eli keskuskoneympäristön modernisointia ja pilvinatiivien teknologioiden yhdistämistä keskuskonepohjaiseen peruspankkijärjestelmään. Tämä innovatiivinen lähestymistapa mahdollistaa parhaiden ominaisuuksien yhdistämisen ja tarjoaa saumattoman ja turvallisen kokemuksen asiakkaillemme. Satsaamme edelleen myös mainframen kehittämiseen, sillä maailmanlaajuisesti isot yritykset tukeutuvat keskuskoneteknologiaan.

Liity mukaan missioomme modernisoida palveluita ja koe tulevaisuuden finanssiratkaisut!

Ota yhteyttä

Tulevaisuuden talentteja

Tulevaisuus vaatii myös uusia taitoja, ja henkilöstömme on kaiken tekemisemme keskiössä. Mahdollistamme osaamisen kehittämisen koulutusten avulla. Kyndryl mahdollistaa globaalit verkostot kaikkien merkittävien pilvipalveluntarjoajien kanssa, ja henkilöstömme saa suorittaa laadukkaita koulutuksia ja sertifikaatteja päivittääkseen taitojaan.
Banking IT Strategy Arto Sorvoja
Blogi

Pankkialan IT-strategia 2030 – Maksimoi digitaalisten investointiesi tuotto

Lue lisää
Kumppaniverkostot

Tavoitteenamme on kasvattaa pilvipohjaista kumppaniverkostoamme hyödyntääksemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kumppanuuksien avulla pyrimme saavuttamaan toimialan synergioita.

Yhteistyö Aura Cloudin kanssa

Samlinkin vahva näkyvyys ja kokemus finanssialalla sekä Aura Cloudin moderni pankkialusta luovat yhdessä merkittäviä hyötyjä. Yhteistyössä luotu ainutlaatuinen ratkaisu yksinkertaistaa asteittaisen modernisoinnin, joka mahdollistaa pankkien siirtämisen osaksi tai kokonaan pilveen. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaan tuotteen, joka mahdollistaa turvalliset ja aikaa säästävät palvelut.

 

Tutustu Aura Cloudiin