Samlink

Strategia

Visiomme

Providing financial IT solutions and enabling success for our customers. Together, as a part of Kyndryl, we are empowered to grow.  

Näin kuuluu Samlinkin visio, joka koki strategian tavoin päivityksen, kun liityimme osaksi Kyndryliä. Missiomme on olla teknologiapalveluyritys, joka on ykkösvalinta niin kumppaneillemme kuin työntekijöillemme. Strategiamme keskeiset teemat tiivistyvät kolmeen pilariin, joihin keskitymme liiketoiminnassamme seuraavien vuosien aikana. Ne kietoutuvat vahvasti toisiinsa, eikä mikään niistä voi kukoistaa yksinään.  

Strategiamme kolme pilaria

Ihmiset kehityksen ytimessä

Olemme palveluyritys, emmekä voisi tuottaa laadukasta palvelua tai loistavaa asiakaskokemusta ilman ihmisiämme. Meiltä löytyy alan parhaat talentit, ja kasvatamme sekä houkuttelemme uusia osaajia koko ajan lisää. Kehitämme työkulttuuriamme jatkuvasti, jotta työntekijämme valitsevat meidät joka päivä uudelleen. On tärkeää, että jokainen samlinkilainen voi työskennellä psykologisesti turvallisessa ympäristössä sekä tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Ihmiset ovat toimintamme sydän, ja siksi haluamme luoda heille parhaan mahdollisen ympäristön harjoittaa asiantuntijuuttaan. 

Asenteena kasvu ja arvonluonti

Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta nyt ja tulevaisuudessa. Voimme kasvaa tulevaisuudessa vain menestymällä tänään. Kehitämme rohkeasti uusia tapoja työskennellä ja päästämme irti vanhasta. Suunnittelemme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Arvostamme avointa keskustelua ja yhteiskehittämistä asiakkaiden kanssa. Arvonluonti asiakkaille on vahvasti läsnä toiminnassamme. 

Huippuluokan asiakaskokemus

Toimimme ketterästi ja joustavasti keskittyen olennaiseen. Toimitamme IT-ratkaisuja, joihin asiakkaamme voivat luottaa. Olemme rehtejä asiantuntijoita ja palvelemme aina läpinäkyvästi keskittyen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Omaksumme uusia ajattelutapoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uudistavia innovaatioita, ennakoivia näkemyksiä ja selkeyttä finanssialan kehityksen suunnista.  

Kulttuurimme

The Kyndryl Way on työkulttuurimme tavoitekuva

Kaiken tekemisemme peruskivenä toimii Kyndryl Way, johon myös liiketoimintamme kasvu nojaa. Se kuvaa voittamisen kulttuuria, joka perustuu yhteistyöhön, keskinäiseen vastuunottoon ja erinomaisuuteen. Sitä rakennetaan yhdessä joka päivä yhteisessä arjessa ja kohtaamisissa niin työkavereiden kuin asiakkaiden kanssa.

Matala rakenne

Vastuu ja päätökset oikealla tasolla.

Nopea

Ketterät ja yksinkertaiset prosessit.

Keskittynyt

Erinomaisten palveluiden tuottaminen ja niiden kehittäminen.

Herkeämätön

Jatkuva ennakointi, oppiminen ja innovointi.

Empaattinen

Luottamuksen ja avoimuuden hengessä toimiminen.

Omistautunut

Yhteisten onnistumisten tärkeys.

Uutiset

Palvelukulttuurin ytimessä on jatkuva halu kehittyä

Lue lisää