Ratkaisumme

Innovatiivisia finanssialan IT-palveluita

Osaamme, kehitämme ja uudistumme

Samlinkin toiminnan kivijalka muodostuu yhteistyöstä asiakkaiden, emoyhtiö Kyndrylin ja valikoitujen teknologiapartnereiden kanssa. Yhdessä Kyndrylin kanssa Samlink on samalla lokaali ja globaali. Jatkuva kehitys, palveluiden asteittainen modernisointi sekä mainframe– ja pilviteknologiaosaamiseen panostaminen luovat asiakkaille arvoa nyt ja tulevaisuudessa. Liiketoiminnan jatkuvuus on kaiken tekemisen prioriteetti.  

Ratkaisumme
Samlink ja Oma Säästöpankki – yhteistyötä yli vuosikymmenen

Samlink ja Oma Säästöpankki Oyj sitoutuvat kustannustehokkuuteen, josta hyötyvät molemmat: kun tekniset ratkaisut palveluiden takana eivät maksa maltaita, voi asiakas jatkossakin panostaa Samlinkin tekniikkaan.  

Samlink on OmaSp:n tärkein IT-kumppani vastaten pankkijärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Samlink pyrkii löytämään uusia ratkaisuja, joista OmaSp:n liiketoiminta hyötyy. 

”Odotamme yhteistyöltämme paljon, sillä Samlinkilla on vahva osaaminen finanssialan IT-palveluiden kehittämisestä. Finanssialan näkökulmasta on hienoa, että he panostavat pankkialan osaamiseen. Pitkäaikaisella yhteistyöllä tavoittelemme entistä modernimpaa ja kustannustehokkaampaa IT-ympäristöä.” 

Pasi Sydänlammi
Toimitusjohtaja OmaSp 

Lue lisää

Loistava asiakaspalvelu

Olemme päättäneet viedä asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden uudelle tasolle. Kahden organisaation osaamisella meillä on täydelliset edellytykset saavuttaa tämä tavoite. Tavoitteenamme on johtaa finanssialan kehitystä ja tarjota asiakkaillemme raikkaita ja innovatiivisia näkökulmia. Loistavan asiakaskokemuksen luominen ja ihmisten asettaminen kasvun ja kehityksen keskiöön ovat avainelementtejä. Asenteenamme on tuottaa kasvua ja arvoa.