Samlink

Kasvun ja arvon asenne

Mikä on Samlink?

30 vuoden kokemuksella haluamme johtaa finanssialan kehitystä. Asiantuntijamme, alan huippulahjakkuudet, ovat toimintamme keskiössä. Tarjoamme erinomaisia finanssialan IT-ratkaisuja sekä kasvua ja menestystä asiakkaillemme. Pyrimme tarjoamaan raikasta näkemystä ja luotettavia IT-ratkaisuja, joihin asiakkaamme voivat luottaa.

Kyndryl

Olemme aloittaneet kasvumatkamme yhdessä Kyndrylin kanssa. Arvostetut asiakkaamme ja kumppanimme hyötyvät uudesta digitaalisesta ekosysteemistämme ja kahden organisaation ihmisten asiantuntijuudesta. Vankka osaamisemme finanssiratkaisuissa ja -palveluissa yhdistettynä Kyndrylin korkeasti skaalautuvaan infrastruktuuriin luo suurta arvoa asiakkaillemme. Haluamme olla asiakkaidemme ja työntekijöidemme ykkösvalinta – nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu Kyndryliin

Arvoa asiakkaillemme

Osaamme, kehitämme ja uudistumme

Samlinkin toiminnan kivijalka muodostuu yhteistyöstä asiakkaiden, emoyhtiö Kyndrylin ja valikoitujen teknologiakumppaneiden kanssa. Yhdessä Kyndrylin kanssa Samlink on samalla lokaali ja globaali. Jatkuva kehitys, palveluiden modernisointi sekä mainframe– ja pilviteknologiaosaamiseen panostaminen luovat asiakkaille arvoa nyt ja tulevaisuudessa. Liiketoiminnan jatkuvuus on kaiken tekemisen prioriteetti.  

Arvomme

The Kyndryl Way

Ohjenuorina Samlinkin kulttuurin rakentamisessa pidetään Kyndryl Wayn kuutta perusperiaatetta:

Matala rakenne

Vastuu ja päätökset oikealla tasolla.

Nopea

Ketterät ja yksinkertaiset prosessit.

Keskittynyt

Erinomaisten palveluiden tuottaminen ja niiden kehittäminen.

Herkeämätön

Jatkuva ennakointi, oppiminen ja innovointi.

Empaattinen

Luottamuksen ja avoimuuden hengessä toimiminen.

Omistautunut

Yhteisten onnistumisten tärkeys.

Ihmiset toimintamme keskiössä

Meillä työskentelee noin 500 ammattilaista eri aloilta. Meillä on sekä kokeneita veteraaneja IT- ja finanssialoilta että vasta uransa aloittavia nuoria lahjakkuuksia. Samlinkilaiset ovat osa isoa globaalia joukkoa, sillä Kyndryl työllistää jopa 90 000 ihmistä ympäri maailman. 

Tutustu meihin

Loistava asiakaspalvelu

Olemme päättäneet viedä asiakaskokemuksen ja –tyytyväisyyden uudelle tasolle. Tavoitteenamme on johtaa finanssialan kehitystä ja tarjota asiakkaillemme raikas ja innovatiivinen näkökulma. 

Lue lisää