We’ve got IT covered

Innovatiivisilla finanssialan IT-ratkaisuilla kohti menestystä.

Mikä on Samlink?
Samlink Office

Finanssialan IT-kumppanisi

Haluamme johtaa finanssialan kehitystä. Asiantuntijamme, alan huippulahjakkuudet, ovat toimintamme keskiössä. Tarjoamme erinomaisia finanssialan IT-ratkaisuja sekä kasvua ja menestystä asiakkaillemme. Pyrimme tarjoamaan raikasta näkemystä ja luotettavia IT-ratkaisuja, joihin asiakkaamme voivat luottaa. 

Olemme aloittaneet kasvumatkamme yhdessä Kyndrylin kanssa. Arvostetut asiakkaamme ja kumppanimme hyötyvät uudesta digitaalisesta ekosysteemistämme ja kahden organisaation ihmisten asiantuntijuudesta. Haluamme olla asiakkaidemme ja työntekijöidemme ykkösvalinta – nyt ja tulevaisuudessa. 

Finanssiratkaisuja 30 vuoden kokemuksella

Olemme finanssialalla toimivien yritysten IT-kumppani. Toimintamme kivijalka muodostuu yhteistyöstä asiakkaiden, emoyhtiö Kyndrylin ja valikoitujen teknologiapartnereiden kanssa. Jatkuva kehitys, palveluiden modernisointi sekä mainframe- ja pilviteknologiaosaamiseen panostaminen luovat asiakkaille arvoa nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu innovatiivisiin palveluihimme

Ajankohtaista

Ihmiset toimintamme keskiössä

Meillä työskentelee noin 500 asiantuntijaa eri aloilta. Joukossa on sekä kokeneita veteraaneja IT- ja finanssialoilta että vasta uransa aloittavia nuoria lahjakkuuksia. Samlinkilaiset ovat osa isoa globaalia joukkoa, sillä Kyndryl työllistää jopa 90 000 ihmistä ympäri maailman.

Tutustu meihin
Samlink Website
Arvomme

The Kyndryl Way

The Kyndryl Way ohjaa kulttuuriamme, jota leimaa herkeämätön, empaattinen ja omistautunut lähestymistapa. Ennakoimme, opimme ja innovoimme jatkuvasti kaikessa mitä teemme.
Tutustu Samlinkin strategiaan ja arvoihin

Matala rakenne

Vastuu ja päätökset oikealla tasolla.

Nopea

Ketterät ja yksinkertaiset prosessit.

Keskittynyt

Erinomaisten palveluiden tuottaminen ja niiden kehittäminen.

Asiakkaidemme ykkösvalinta  

Loistava asiakaskokemus koostuu ketteristä ja joustavasti toimitetuista IT-ratkaisuista, joihin asiakkaamme voivat luottaa. Olemme luotettava kumppani ja pyrimme auttamaan asiakkaitamme heidän matkallaan kohti digitaalista transformaatiota. Teemme sen mitä lupaamme, rehellisesti ja avoimesti. 

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme!

Löydä viimeisimmät uutisemme ja artikkelimme kuukausittaisesta uutiskirjeestämme.