Ratkaisumme

Kumppanit

Asiakkaiden ja kumppaneiden ykkösvalinta

Loistava asiakaskokemus koostuu ketteristä ja joustavasti toimitetuista IT-ratkaisuista, joihin asiakkaamme voivat luottaa. Olemme luotettava kumppani ja pyrimme auttamaan asiakkaitamme heidän matkallaan kohti digitaalista transformaatiota. Teemme sen mitä lupaamme, rehellisesti ja avoimesti. 

Tukea ja osaamista digitaalisella matkalla

Säästöpankkiryhmä on yksi Samlinkin vanhimmista asiakkaista. Yhdessä Kyndrylin kanssa avustamme Säästöpankkia heidän digitaalisella matkallaan ja varmistamme kriittisten palveluiden jatkuvuuden. 

Säästöpankkiryhmän CIO, Pekka Suomalainen, on erittäin tyytyväinen siihen, miten Samlinkin ja Kyndrylin integraatio on näyttäytynyt asiakkaille. Kyndryl on tuonut mukanaan valtavan määrän uutta asiantuntemusta ja osaamista erityisesti Mainframe-, tietoturva- ja julkista pilviympäristöä koskien.

Meillä on suuret odotukset siitä, että Samlink yhdessä Kyndrylin kanssa voi auttaa meitä digitaalisessa transformaatiossamme samalla ylläpitäen olemassa olevien palveluiden toimintaa ja varmistaen liiketoiminnan turvallisuuden.

Säästöpankkiryhmä Pekka Suomalainen ja Samlink Arto Sorvoja
Uutiset

Samlink ja Säästöpankkiryhmä toteuttavat yhteistä digivisiota – jättihanke vie järjestelmät pilveen 

Lue lisää
Samlink ja Oma Säästöpankki – yhteistyötä yli vuosikymmenen

Samlink ja Oma Säästöpankki Oyj sitoutuvat kustannustehokkuuteen, josta hyötyvät molemmat: kun tekniset ratkaisut palveluiden takana eivät maksa maltaita, voi asiakas jatkossakin panostaa Samlinkin tekniikkaan.  

Samlink on OmaSp:n tärkein IT-kumppani vastaten pankkijärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Samlink pyrkii löytämään uusia ratkaisuja, joista OmaSp:n liiketoiminta hyötyy. 

”Odotamme yhteistyöltämme paljon, sillä Samlinkilla on vahva osaaminen finanssialan IT-palveluiden kehittämisestä. Finanssialan näkökulmasta on hienoa, että he panostavat pankkialan osaamiseen. Pitkäaikaisella yhteistyöllä tavoittelemme entistä modernimpaa ja kustannustehokkaampaa IT-ympäristöä.” 

Pasi Sydänlammi
Toimitusjohtaja OmaSp 

Lue lisää
Uutiset

OmaSp ja Samlink – yhteistyötä yli vuosikymmenen

Lue lisää
Uutiset

Hyvän asiakastyytyväisyyden takana ovat ammattitaitoiset ja lämminhenkiset asiakaspalvelijat

Lue lisää
Kumppaniverkostot

Tavoitteenamme on kasvattaa pilvipohjaista kumppaniverkostoamme hyödyntääksemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kumppanuuksien avulla pyrimme saavuttamaan toimialan synergioita.

Yhteistyö Aura Cloudin kanssa

Samlinkin vahva näkyvyys ja kokemus finanssialalla sekä Aura Cloudin moderni pankkialusta luovat yhdessä merkittäviä hyötyjä. Yhteistyössä luotu ainutlaatuinen ratkaisu yksinkertaistaa asteittaisen modernisoinnin, joka mahdollistaa pankkien siirtämisen osaksi tai kokonaan pilveen. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaan tuotteen, joka mahdollistaa turvalliset ja aikaa säästävät palvelut.

 

Tutustu Aura Cloudiin