Samlink Solutions
Ratkaisumme

Advisory Services

Advisory Services – modernia pankkialan neuvontaa

Luomme pankkialan tulevaisuutta yhdistäen alan ainutlaatuisen asiantuntemuksemme IT-osaamiseemme. Vahva teknologinen taustamme varmistaa, että jokainen ratkaisu on sekä tehokas että vaikuttava. Tarjoamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä neuvonta- ja konsultointipalveluja. Tiimimme taitaa pankkitoiminnan, sen säädökset ja siihen liittyvän teknologian mahdollistaen strategisen ohjauksen jatkuvasti muuttuvalla alalla.

Samlink Website

Digitaalisen aikakauden kattavat palvelut

Palvelumme on suunniteltu hallitsemaan digitaalisen aikakauden monimutkaisuuksia. Keskitymme digitaalisiin muutosstrategioihin, edistyksellisten teknologioiden käyttöönottoon ja digitaalisen asiakaskokemuksen parantamiseen. Kokonaisratkaisuihimme kuuluvat palvelut verkkosivujen ja mobiilialustojen virtaviivaistamisesta aina edistyneiden pilviteknologioiden integroimiseen. 

Ota yhteyttä
Samlink Equation 2024

Pankkitoiminnan muutosten keskellä – Samlink Equation 2024

Pankkiala kohtaa horisontin, joka on täynnä haasteita ja jännittäviä mahdollisuuksia. Jatkuvan innovaation ja muutoksen aikakaudella olemme laatineet raportin tarjotaksemme näkemyksemme pankkialan tilanteesta vuonna 2024. Raportti on luettavissa englanninkielisenä.
Lataa Samlink Equation 2024 -raportti
Samlink Ecosystem Enabled Banking

Kohti tulevaisuutta – Ecosystem Enabled Banking

Ensisijainen tavoitteemme on ohjata pankkeja ja rahoituslaitoksia luomaan asiakaslähtöisiä ratkaisuja ekosysteemiyhteistyön avulla. Tuorein julkaisumme, Ecosystem Enabled Banking, esittelee viimeisimpiä oivalluksiamme ja strategisia näkökulmia uuden sukupolven pankkipalveluille, kun niiden kehittämisessä hyödynnetään konsultointipalvelujen muutosvoimaa. Raportti on luettavissa englanninkielisenä.
Lue Ecosystem Enabled Banking -raportti
Luodaan tuloksia yhdessä

Lähestymistapamme perustuu yhdessä tekemiseen ja ”garage approach” -tyyppiseen, dynaamiseen ja käytännönläheiseen työskentelytapaan, jossa luodaan muutoksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tämän mallin on huomattu edistävän innovaatioita. Se mahdollistaa räätälöityjen ratkaisujen kehittämisen ketteriksi, skaalattaviksi ja strategisten tavoitteidenne kanssa samassa linjassa oleviksi. Yhdessä ideat kehittyvät nopeasti käsitteistä todellisuudeksi, kiitos asiantuntevan ohjauksen, luovuuden ja sitoutumisen yhdistelmän. 

Kumppanina pankkinne muutosmatkalla 

Olemme enemmän kuin neuvonantajia; olemme kumppaneitanne muutoksessa. Lähestymistapamme varmistaa, etteivät ratkaisut ole vain innovatiivisia, vaan myös käytännöllisiä ja saumattomasti toteutettavissa sulautuen pankkinne tavoitteisiin ja IT-infrastruktuuriin.  

Contact Us
Edelläkävijöitä proaktiivisen ajattelun ansiosta

Toimialalla, joka on jatkuvassa muutoksessa ja kehittyy nopeasti, meidän on pysyttävä proaktiivisina. Olemme ajan hermolla trendeistä, säädösmuutoksista ja globaaleista käytännöistä ja täten varmistamme, että strategianne eivät ole pelkästään oikeita, vaan myös uudenaikaisia ja saavat aikaan tuloksia. 

 

 

Lue lisää alan uutisia
Samlink Office

Sitoudumme erinomaisuuteen

Meillä Samlinkissa yhdistyvät pankkitoimialan syväosaaminen ja IT-innovaatiot. Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä, kuinka voimme uudistaa pankkinne toimintaa – samalla valmistautuen tulevaisuuteen, jossa asiakaskeskeisyys ja teknologia kulkevat käsi kädessä.