Panostamme pankkialan uudistukseen 

Blogit |
Jaa
Pål Krogdahl

Vuoden 2024 alkaessa Samlink astui merkittävän askeleen tulevaisuuteen käynnistäessään Samlinkin konsultointipalvelut (Advisory Services). Se on keskeinen osa muutoksen polkua ja uutta ilmettä, joka rakentuu Samlinkissa vuosikymmenten mittaan kertyneen perinnön ja asiantuntemuksen varaan. Uniikki kokemuksemme yli viidenkymmenen rahoituslaitoksen Banking as a Platform -palveluiden kehittämisessä ja hallinnoinnissa on nostanut meidät vahvaan rooliin. Roolissa on kyse strategisten visioiden muuttaminen konkreettisiksi toimenpiteiksi, alkaen liiketoimintastrategioiden hahmottelusta aina sovellusten toteutukseen, erityisenä painopisteenä ydinprosessien päivittäminen ja pankkitoiminnan ekosysteemien hyödyntäminen. 

Matkamme varrella Samlink konsultointipalvelut erottuu kilpailijoistaan ennen kaikkea kokeneiden pankkikonsulttiemme ansiosta. Tiimimme syvä ymmärrys ja kokemus alasta mahdollistavat Samlinkille vertaansa vailla olevan neuvonnan tarjoamisen, joka keskittyy liiketoimintastrategioiden ja tarpeiden muokkaamiseen IT-ratkaisuiksi ja käytännön toteutuksiin.

Tulevaisuudessa strategiamme keskittyy kasvuun ja laajentumiseen. Ensin Pohjoismaihin ja sen jälkeen Eurooppaan ja sieltä globaaleille markkinoille. Tukenamme on emomme Kyndrylin resurssit. Laajentumisen myötä pyrimme kiihdyttämään kasvuamme ja vahvistamaan joukkoamme alansa johtavilla asiantuntijoilla, jotta pääsemme tuomaan asiakkaillemme rahoituspalvelualan uusia muutosstrategioita. Sitoudumme enempään kuin vain neuvomaan – pyrimme raporttien ja tutkimusten avulla olemaan innovaation ja uusien oivallusten lähde, haluamme muuttaa keskeiset vahvuutemme konkreettiseksi tiedoksi asiakkaillemme ja toimien asiakkaidemme muutoskumppanina tulosten saavuttamisessa. 

Luja perusta, selkeä visio ja omistautunut tiimi varmistavat, että olemme valmiita uudistamaan Samlinkin tulevaisuutta ja olemaan enemmän kuin pelkkä Banking as a Platform -palveluiden tarjoaja. 

Pål Krogdahl
Director of Technology Strategy and Advisory Services