Nostamme projektitoimitukset uudelle tasolle: Esittelyssä Passion for Projects

Blogit |
Jaa
Henrik Taankvist

Olemme Samlinkissa sitoutuneet pankkitoiminnan erinomaisuuteen parantamalla projektitoimituksia. Vuonna 2024 lanseeraamme mullistavan uuden ohjelman: Passion for Projects. Tämä on meidän tapamme viedä asiakasprojektit seuraavalle tasolle keskittymällä johtajuuteen, viestintään, ennakoitavuuteen ja vastuullisuuteen.

Passion for Projects ei ole pelkästään projektinhallintaa – se on tapamme tunnustaa, kuinka tärkeää jokaisen tiimimme jäsenen panos on, kun toteutamme mahtavia tuloksia asiakkaillemme. Pidämme huolen siitä, että projektinhallinnan perusperiaatteet, kuten huolellinen suunnittelu, henkilökohtainen osaaminen, asiakassuhteiden vahvistaminen ja tiimin tehokas pyörittäminen, ovat sujuvia ja hyvin hoidettuja.

Menestyksen perusta

Passion for Projects ytimessä on usko siihen, että hyvät projektinhallintakäytännöt ovat menestyksen perusta. Korostamme vankan projektisuunnittelun tärkeyttä tarjousvaiheesta alkaen. Tämä tarkoittaa realististen aikataulujen tekemistä, resurssien saatavuuden miettimistä ja aktiivisen edistymisen seurantaa tehokkaan toimituksen varmistamiseksi.

Passion for Projects vie perinteisen projektinhallinnan askelen pidemmälle. Haluamme vahvistaa jokaisen tiimiläisen omaa loistoa. Hyödyntämällä asiantuntemustamme voimme tunnistaa uusia mahdollisuuksia koko projektin elinkaaren ajan.

Erinomaisuus vaatii vahvoja suhteita

Lähestymistapamme ytimessä on painotus vahvojen asiakassuhteiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Ymmärrämme, että onnistuneet projektit perustuvat luottamukseen ja ennakoivaan viestintään, erityisesti huomattavan vaativissa hankkeissa. Kun syvennymme asiakkaidemme tarpeiden ja motivaatioiden ymmärtämiseen, voimme saavuttaa parempia tuloksia.

Priorisoimalla todelliset liiketoiminnan tulokset, tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja pitämällä kiinni aikatauluista sekä budjeteista, asetamme uuden standardin huippuosaamiselle. Edistymistämme ei mitata vain sisäisillä mittareilla, vaan asiakkaidemme palautteen ja tyytyväisyyden kautta.

Tule mukaan matkalle kohti pankkialan huippuosaamista joka saralla. Yhdessä voimme tehdä projektitoimituksista vieläkin parempia ja ylittää asiakkaidemme odotukset.

Henrik Taankvist
Director, Program Management, PMP®