Ratkaisumme

Turvallisuus

Sitoudumme turvallisuuteen ja luotettavuuteen

Me Samlinkissa ymmärrämme, että turvallisuus on aina asiakkaidemme prioriteetti. Pidämme asiakkaamme digitaalisesti turvassa ja toiminnot kyberturvallisina.

Liiketoiminnan suojaaminen ja palvelujen jatkuvuuden varmistaminen

Nopeasti muuttuvassa digitaalisessa toimintaympäristössä finanssialan yritykset kohtaavat jatkuvasti erilaisia kyberuhkia.  Turvallisuusvaatimuksemme perustuvat sekä sopimuksiin asiakkaidemme kanssa että alalla noudatettaviin regulaatioihin. Tavoitteenamme on estää kaikki tarpeettomat häiriöt ja tapahtumat, jotka voivat vaarantaa asiakkaidemme tietoturvan.

Kyberhyökkäystapauksessa tiimimme on valmiina reagoimaan nopeasti minimoidakseen hyökkäyksen vaikutukset liiketoimintaan. Palveluidemme tietoturvaprosessit takaavat, että kaikki toiminnot ovat korkean käytettävyyden, turvallisuuden ja luotettavuuden alaisia ja niitä ylläpidetään vastaamaan tulevia odotuksia.

Priorisoimme turvallisuuden joka päivä vuoden ympäri, jotta voit olla levollisin mielin.

Viiden vaiheen lähestymistapa operatiiviseen tietoturvaan

Operatiivinen tietoturva koskee päivittäisiä turvallisuustoimenpiteitä, joita on toteutettava ja seurattava arkaluontoisen tiedon suojaamiseksi. Työskentelemme viiden vaiheen lähestymistavan kanssa operatiivisiin tietoturvatoimiin liittyen: tunnistaminen, suojaus, havaitseminen, reagointi ja palautuminen. 

Työasemien ja palvelinten suojaaminen turvallisuusominaisuuksilla ja -toiminnoilla

Teemme proaktiivisia toimenpiteitä varmistaaksemme työasemien turvallisuuden käyttämällä erilaisia turvallisuusominaisuuksia ja -toimintoja, jotka on suunniteltu vähentämään riskejä, kuten esimerkiksi haittaohjelmia ja tunkeutujia. Verkkoa valvotaan, ja vain hyväksytyt liikenteet sallitaan sisään tai ulos verkosta. Palvelimesta tehdään turvallinen soveltamalla erilaisia tekniikoita, jotka rajoittavat luvattomia pääsyjä.

Palomuurit ja palvelunestohyökkäyksien torjunta  

Käytämme palomuureja suodattamaan liikennettä internetistä sisäiseen verkkoomme ja päinvastoin. Suojaamme verkkoamme palvelunestohyökkäyksiltä, joissa hyökkääjät yrittävät hukuttaa palvelimet jatkuvilla pääsy-yrityksillä. Tämä saavutetaan proaktiivisella valvonnalla ja ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä, joiden tarkoituksena on pitää tiedot turvassa.

Säännöllinen skannaus ja haavoittuvuuksien hallinta

Suoritamme säännöllisesti ympäristön skannausta, jotta voimme tunnistaa haavoittuvuudet, jotka voivat vaikuttaa Samlinkiin ja asiakkaisiimme. Suuntaamme riskiperusteiseen haavoittuvuuksien hallintamenetelmään, joka keskittyy haavoittuvuuksiin, joita hyökkääjä voi hyödyntää. Tämä proaktiivinen lähestymistapa varmistaa, että pysymme askeleen edellä mahdollisia uhkia ja käsittelemme nopeasti kaikki turvallisuuteen liittyvät huolenaiheet. Tiimimme työskentelee kanssasi tunnistaakseen kriittiset liiketoimintatoiminnot ja -järjestelmät sekä kehittääkseen varasuunnitelmia, jotka mahdollistavat nopean palautumisen häiriön sattuessa. 

“Loppujen lopuksi asiakkaat arvioivat meitä kyvyllämme vastustaa tietoturvauhkia ja kyvyllämme palauttaa palvelut nopeasti uudelleen.”

Thomas Keisu
Chief Information Security Officer

Arto Sorvoja Blog
Blogi

DORA tuo pankeille uusia vaatimuksia – Samlink tukee asiakkaitaan muutosmatkalla

Lue lisää
Uutiset

Haavoittuvuus – miksi sen hallinta on tärkeää?

Lue lisää
Uutiset

Varmista työympäristön tietoturva etätyössä

Lue lisää