Tinkimätöntä sitoutumista luotettaviin pankkipalveluihin 

Uutiset |
Jaa
Continuous Services

Samlink on kasvuyritys, jonka juuret ovat vahvassa asiantuntemuksessa ja tinkimättömässä pyrkimyksessä erinomaisuuteen kaikilla toimialansa osa-alueilla. Sitoutumisemme ensiluokkaisten, jatkuvien pankkipalveluiden tarjoamiseen on todiste vertaansa vailla olevasta luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Yhdistämme saumattomasti huippuluokan turvatoimet asiakaslähtöiseen innovaatioon, varmistaen, että pankit palvelevat asiakkaitaan sujuvasti ja turvallisesti. 

Voidaankin sanoa, että Samlinkissa on alan parhaat ja saumattomimmin jatkuvat palvelut. Ne ovat toimineet katkotta ilman merkittäviä häiriöitä jo 25 kuukauden ajan. Lisäksi alempien kriittisyysluokkien tapahtumat ovat vähentyneet merkittävällä 43 prosentilla viimeisten 12 kuukauden aikana. 

– Niiden 18 kuukauden aikana, kun Kyndryl on ollut Samlinkin omistajana, häiriöt ovat vähentyneet merkittävästi kaikilla asiakkaillamme, sanoo Päivi Vikström, Samlinkin jatkuvien palveluiden johtaja.  

Voidaankin sanoa, että Samlinkissa on alan parhaat ja saumattomimmin jatkuvat palvelut.

Samlink erottuu tyytyväisimmillä asiakkaillaan APSI-kyselyn mukaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys kertoo sitoutumisestamme tarjota huipputason ratkaisuja, tukea heidän kasvuaan ja varmistaa heidän menestyksensä. 

Samlinkin palvelujen luotettavuus perustuu saumattomiin ja tehokkaisiin prosesseihin. 

– Kun kaikki noudattavat sovittuja prosesseja, palvelu muuttuu kurinalaiseksi ja jopa ennakoitavaksi”, korostaa Vikström. 

Työntekijät ovat sitoutuneita sekä asiakaskokemukseen että operatiiviseen luotettavuuteen ja varmuuteen.  

– Palvelimen alasajo ei ole vain palvelinongelma; kaikki ymmärtävät, että sillä saattaa olla vaikutusta puoleen miljoonaan pankkiasiakkaaseen. Tämän tiedostaminen, eli välittäminen, on ollut äärimmäisen tärkeää, lisää Vikström. 

Mikä muodostaa Samlinkin luotettavien pankkipalveluiden perustan?

Korkea saatavuus ja luotettavuus: Parhaat pankkialan IT-palvelut ovat käytettävissä 24/7 ilman suunnittelemattomia katkoja. Ne on suunniteltu vikasietoisiksi, varmistaen asiakkaan jatkuvan luottamuksen.  

Tietoturva: Tietoturva on ensisijaisen tärkeää pankkialalla. Parhaat jatkuvat palvelut on varustettu huippuluokan tietoturvaratkaisuilla, jotka suojaavat asiakastietoja ja varmistavat niiden luottamuksellisuuden. 

Nopeus ja suorituskyky: Pankkialan IT-palveluissa suorituskyky on kriittistä. Parhaat palvelut ovat nopeita ja kykenevät käsittelemään suuria tietomääriä tehokkaasti, mahdollistaen asiakkaiden raha-asioiden sujuvan suorittamisen viiveittä. 

Asiakaslähtöisyys: Huippuluokan jatkuvat palvelut on suunniteltu ottaen huomioon asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Ne tarjoavat käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä ja monipuolisia palveluita, helpottaen mobiilipankkitoimintoja, verkkomaksuja ja reaaliaikaista asiakastukea. 

Jatkuva kehitys: Pankkialan IT-palveluiden on pysyttävä ajan tasalla teknologian kehityksen suhteen. Parhaat palvelut investoivat jatkuvasti uusiin teknologioihin ja päivittävät järjestelmiään pysyäkseen kilpailukykyisinä. 

Skaalautuvuus: Markkinoiden johtavat jatkuvat palvelut ovat skaalautuvia. Ne voivat kasvaa vastaamaan asiakaskysynnän kasvuun kompromisoimatta palvelun laatua. 

Kriisivalmius: Valmius kriisitilanteisiin, kuten tietoturvaongelmiin tai luonnonkatastrofeihin, on tärkeää pankkitoiminnassa. Parhaat palvelut sisältävät kattavat hätäsuunnitelmat ja varmuuskopiointiratkaisut. 

Kustannustehokkuus: Tarjotessaan huipputason suorituskykyä ja luotettavuutta parhaat palvelut pyrkivät hallinnoimaan kustannuksia tehokkaasti ja optimoimaan resurssien käyttöä. 

Säädösten noudattaminen: Pankkialalla on tiukat säädökset. Parhaat jatkuvat palvelut noudattavat aina säädöksiä varmistaen asiakkaiden taloudellisten tietojen suojan. 

Asiakaspalaute ja jatkuva parantaminen: Huippupalvelut kuuntelevat aktiivisesti asiakaspalautetta hyödyntäen sitä jatkuvasti parantaakseen palveluitaan. Tämä varmistaa palveluiden päivittämisen muuttuvien asiakastarpeiden mukaisesti. 

Samlinkin omistautuminen luotettavien ja turvallisten pankkipalveluiden tarjoamiseen pysyy tinkimättömänä. Sitoutumisemme jatkuvaan parantamiseen ja asiakaslähtöisyyteen on todiste luotettavuudestamme ja meihin kohdistuvasta arvostuksesta asiakkaidemme taholta.