Tulevaisuuden tuulahduksia Kyndrylistä

Uutiset |
Jaa

Kyndrylin Head of Service Delivery Jamie Rutledge vieraili Samlinkissa kertomassa näkemyksiään edistyksellisestä palveluntuotannosta.  

Kyndrylin palvelutuotannosta globaalisti vastaava Jamie Rutledge on ollut alusta asti osana Samlinkin ja Kyndrylin yhteistä tarinaa. Hänellä on näkemystä Kyndrylin globaalista ja edistyksellisestä palvelutuotannosta, jossa muun muassa automaatio näyttelee isoa roolia. Automaatioilla pyritään vapauttamaan asiantuntijoiden aikaa projektityöhön.

– Kyndrylin tavoitteena on sadan miljoonan kuukausittaisen automaatiotapahtuman tahti. Siihen pyrimme muun muassa perusautomaatioiden käyttöönottojen kasvattamisella, siirtymällä tehtäväkohtaisista automaatioista prosessiautomaatioihin ja hyödyntämällä Mainframe-automatisointia.

Visioni Kyndryl Deliverystä on tuoda pöytään osaavin työvoima ja toimitusmalli, joka on kilpailukykyinen ja yksinkertaisesti maailman paras.

Kyndrylin uusi toimitusmalli perustuu ketteriin automaatioihin ja maailmanlaajuiseen sekä asiantuntevaan työvoimaan. Rutledgen mielestä Kyndrylin asiakkaiden kiireellisimmät tarpeet ovat kaksiosaisia.

– Asiakkaiden on varmistettava, että heidän IT-ympäristönsä ja infrastruktuurinsa ovat turvallisia ja joustavia. Toiseksi heidän liiketoimintansa on nopeasti uudistuvaa, joten he tarvitsevat toimitusmallin ja tiimin, joka pysyy heidän liiketoimintansa tahdissa.

– Visioni Kyndryl Deliverystä on tuoda pöytään osaavin työvoima ja toimitusmalli, joka on kilpailukykyinen ja yksinkertaisesti maailman paras, tiivistää Rutledge.

Käänteentekevä integraatioalusta

Toinen tärkeä Rutledgen mainitsema tulevaisuuden ratkaisu on avoin integraatioalusta Kyndryl Bridge. Alusta tarjoaa reaaliaikaista tietoa monimutkaisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.

– Yksinkertaisesti sanottuna Kyndryl Bridge estää teknisten ongelmien muuttumisen liiketoimintaongelmiksi. Alusta käyttää reaaliaikaista tekoälypohjaista analytiikkaa ja oivalluksia, joiden avulla käyttäjä tietää, milloin ongelmia on tulossa ja mitä toimia tulisi tehdä niiden välttämiseksi.

Jamie Rutledge sanoo, että avoin integraatioalusta Kyndryl Bridge on todella käänteentekevä.

– Alusta tuo oikeat oivallukset jatkuvaan parantamiseen ja virtaviivaistettuihin palveluihin sekä tuottaa loistavan kokemuksen asiakkaillemme.