Pientalo-osakkeet keskiössä Samlinkin kesäkuisessa koulutuksessa 

Uutiset |
Jaa
Koulutukset

Mitä kannattaa huomioida, kun pankin asiakas tarjoaa pientaloyhtiön osaketta lainan vakuudeksi? Tähän teemaan pureudutaan Samlinkin finanssialan asiakkaille suunnatussa verkkotapahtumassa. 

Kesäkuu alkaa Samlinkin koulutusten osalta kiinnostavasti: valovoimainen puhuja ja Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry:n toimitusjohtaja Mikko Juva luennoi Samlinkin asiakaspankkien toimihenkilöille suunnatussa verkkotapahtumassa. PRKK ry on omakotirakentajien ja remontoijien valtakunnallinen yhdistys, joka tuottaa rakentajille ja remontoijille puolueettomia rakennusalan neuvonta- ja koulutuspalveluja. 

– Juva on ollut puhumassa useissa koulutuksissamme ja on aina saanut kiitosta mukaansa tempaisevasta esiintymistavastaan sekä mainiosta kyvystään esittää asiat ymmärrettävästi oikean elämän esimerkkien kautta. Hänellä on pitkä kokemus yhteistyöstä pankkien ja rakennusalan kanssa. Juvan luotsaamat koulutukset ovat myös keränneet aina paljon yleisöä, kuvailee Samlinkin koulutuspäällikkö Kirsi Vihko. 

Katsaus maailmantilanteeseen

Vuorovaikutteisessa verkkotapahtumassa keskustellaan myös ajankohtaisista aiheista. Kokenut Sp-Koti Helsinki Urbaanin toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistövälittäjä Anna-Maija Kuosmanen on mukana puhumassa muun muassa siitä, miten koronaviruspandemia ja sotatila Ukrainassa vaikuttavat tällä hetkellä asuntokauppoihin sekä millaista on kiinteistönvälittäjän ja pankin yhteistyö asuntokauppatilanteessa.  

– Tapahtumasta saa paljon hyvää tietoa niin työhön kuin omaankin elämään. Tarkoitus on saada aikaan keskustelua, joten luennoitsijoilta saa ehdottomasti kysyä itseä askarruttavia asioita, jatkaa Vihko. 

Verkkotapahtuma järjestetään Teamsissa maanantaina 6.6. kello 9–12 ja sinne ovat tervetulleita kaikki Samlinkin asiakaspankkien toimihenkilöt. Ilmoittautuminen avautuu kevään aikana ja siitä ilmoitetaan asiakaspankkien introissa.  

– Pankkien toimihenkilöiden kannattaa seurata Samlinkin koulutustarjontaa pitkin vuotta, sillä tulossa on koulutuksia, peruskursseja ja ajankohtaispäiviä monista mielenkiintoisista aiheista, vinkkaa Vihko.