Kohti uusia mahdollisuuksia: Samlinkin konsultointipalvelut 

Uutiset |
Jaa

Pankkitoiminnassa edelläkäyminen tarkoittaa paljon enemmän kuin vain ajan hermolla pysyttelemistä. Se edellyttää ennakoivaa näkemystä, strategiaa ja sopeutumiskykyä. Samlinkin konsulttipalveluissa ymmärretään haasteet, joita pankit ja rahoituslaitokset kohtaavat luoviessaan läpi modernisoinnin sekä digitaalisen muutoksen monimutkaisten kuvioiden. Tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka on räätälöity jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin, jotta pankit ja rahoituslaitokset voivat valjastaa käyttöön täyden potentiaalinsa.  

Äskettäinen julkaisumme (Ecosystem Enabled Banking) esittelee viimeisimpiä oivalluksiamme ja strategisia näkökulmia uuden sukupolven pankkipalveluille, kun niiden kehittämisessä hyödynnetään konsultointipalvelujen muutosvoimaa. Automaatio, tekoälyn hyödyntäminen ja ekosysteemiyhteistyö pohjustavat polkua kohti digitaalista menestystä.  

Digitaalisella aikakaudella jatkuvasti syntyvien uusien teknologioiden myötä pankkien ja rahoituslaitosten on huomioitava nykyisten järjestelmiensä ja prosessiensa rajoitukset. Perinteisesti digitaalisten asiakasrajapintojen parantamiseen on panostettu paljon, mutta se on kasvattanut kuilua kehittyneen digitaalisen vuorovaikutuksen ja siihen perustuvan vanhentuneen infrastruktuurin välillä.  

Tämä epäsuhta pakottaa monet pankit nyt modernisoimaan järjestelmiään. Julkaisumme antaa kattavan yleiskatsauksen liiketoimintavetoisesta, edistyksellisestä modernisointimenetelmästämme, joka hyödyntää ekosysteemipohjaista lähestymistapaa näiden haasteiden tehokkaaseen käsittelemiseen. Samalla riskit vähenevät ja markkinoille pääseminen nopeutuu, selventää Pål Krogdahl, Director of Technology Strategies and Advisory Services.

Uuden sukupolven strategiset ratkaisut

Julkaisussa tuodaan esiin strategisia näkökulmia uuden sukupolven pankkipalveluille. Olemme hahmotelleet, miten eksponentiaalisten teknologioiden ja strategisten kumppanuuksien yhdistäminen voi mullistaa pankkikokemuksen. 

Lähestymistapojen tasapainottaminen

Optimaalisen tasapainon löytäminen on olennaista. Asiantuntemuksemme auttaa navigoimaan monimutkaisuuksien läpi, varmistaen että järjestelmät räätälöidään oikeisiin liiketoimintatarpeisiin, joustavuuden ja hallinnan säilyessä. 

Pankkitoiminnan tulevaisuuden arkkitehtuuri

Pankkitoiminnan kehittyessä, myös arkkitehtoniset periaatteet ja toteutustavat muuttuvat. Ohjaamme läpi modernin teknologian monimutkaisuuksien, auttaen tekemään perusteltuja päätöksiä, jotka ovat linjassa pitkän aikavälin näkemysten ja strategisten tavoitteiden kanssa. 

Yksinkertaistettua modernisointia

Perinteisten järjestelmien modernisointi on haastava tehtävä, muttei mahdoton. Strateginen lähestymistapamme järjestelmien uudistamiseen mahdollistaa innovaatioiden omaksumisen, häiriöiden ja riskien pysyessä minimissä. 

ISV-analyysin nopeuttaminen

Oikeiden ISV-kumppanien valintaprosessi on tärkeä osa digitaalista muutosta. Suoraviivainen lähestymistapamme ISV-analyysiin varmistaa, että käytössä on aina tarvittavat näkemykset ja ohjeet perusteltujen päätösten tekemiseen.  

Tukena matkalla

Me Samlinkin konsultointipalveluissa olemme enemmän kuin konsultteja; olemme matkakumppaneita menestykseen. Sitoutumisemme huippuosaamiseen, innovaatioihin ja asiakaslähtöisyyteen erottaa meidät muista. Navigoimme yhdessä digitaalisen muutoksen monimutkaisuuksien läpi, avaten uusia ovia, joiden takaa löytyy lisää mahdollisuuksia kasvuun ja innovaatioon. 

Samlinkilla on yli 30 vuoden kokemus useamman kuin 50 rahoituslaitoksen pankkijärjestelmän operoinnista. Meillä on vahvaa osaamista ja näkemystä liiketoiminnan kannalta kriittisten tietojärjestelmien onnistuneesta toteuttamisesta tarkasti säännellyillä toimialoilla. Toimimme omien neuvojemme mukaan joka päivä, sanoo Krogdahl. 

Valmiina muutokseen? Klikkaa alla olevaa linkkiä tutustuaksesi oivalluksiimme. Kerromme, miten Samlinkin konsultointipalvelut voivat auttaa rahoituslaitoksia löytämään niiden täyden potentiaalin. 

Ecosystem Enabled Banking