Samlinkin toimituskyky viritetään huippuunsa

Blogit |
Jaa

Samlinkille on tänä keväänä luotu uusi visio, jota kohden olemme koko organisaation voimin aloittaneet matkan.

Providing financial IT solutions and enabling success for our customers.
Together, as a part of Kyndryl, we are empowered to grow.

Vision toteutuminen vaati meiltä kykyä uudistua monella alueella. Toimituskyky on yksi keskeisistä alueista, jotka osaltaan ovat vaikuttamassa Samlinkin tulevaisuuden kasvuun ja menestykseen.

Tuotamme edistyksellisiä finanssialan IT-ratkaisuja

Olemme kevään aikana käynnistäneet hankkeen, jossa uudistamme Mainframe-pohjaisten core-ratkaisujemme osaamista, työtapoja, työkaluja ja itse ratkaisuja. Osaamisen kasvattamiseksi olemme käynnistämässä Mainframe-akatemiaa, joka takaa uusien osaajien kehittymisen. Panostamme myös Java-puolen toimituskyvyn kehittämiseen ja DevOps-kyvykkyyteen kokonaisuudessaan.

Mahdollistamme asiakkaidemme menestyksen

Palveluidemme luotettavuus on edelleen keskiössä, kun autamme asiakkaitamme onnistumaan. Kehitämme palvelunhallinnan toimintaamme ja tehostamme sitä yhdessä Kyndrylin kanssa. Vahvistamme myös osaamistamme palvelusuunnittelun alueella rekrytoimalla uusia osaajia.

Yhdessä osana Kyndryliä

Olemme globaali mutta samalla lokaali – hyödynnämme kansainvälisesti toimivan Kyndrylin kyvykkyyksiä kehityksessämme. Jo tässä muutaman kuukauden aikana olemme käyneet läpi case-studyja maailmalta ja luoneet ratkaisuehdotuksia, joihin Samlink yksin ei olisi pystynyt.

Kasvun tiellä

Kasvun edellytyksenä on skaalautua tarpeen mukaisesti. Olemme vahvistumassa Unkarin toimipisteen kautta. Ensimmäiset kollegamme Unkarista ovat jo työskentelemässä Samlinkin ratkaisujen parissa.

Meidän ei kuitenkaan kannata tehdä kaikkea itse, joten olemme myös kartoittaneet kumppaneita, joiden tarjonta vahvistaa toimituskykyämme. Katsomme aktiivisesti ulospäin ja rakennamme verkostojamme tuottaaksemme entistä paremmin lisäarvoa asiakkaillemme.

Meillä on pitkä lista konkreettisia toimia toimituskyvyn kehittämiseksi, ja rakennamme sitä jatkuvan kehittymisen mallilla. Samlinkin toimituskyky on valmis tulevaisuuden mahdollisuuksiin asiakkaan parhaaksi.

Sami Suuronen
tuote- ja kehityspalveluiden johtaja