Samlinkin kansainvälinen ulottuvuus

Blogit |
Jaa

Kasvustrategiassamme on voimakas kansainvälinen ulottuvuus. Emoyhtiömme Kyndryl on tunnistanut toimialaosaamisemme sekä kykymme kehittää, ylläpitää ja pyörittää pankkiasiakkaiden liiketoimintakriittisiä järjestelmiä. Olemme saaneet maailmanlaajuisen johtovastuun Kyndrylin finanssitoimialan sovellustason palveluliiketoiminnassa.

Vaikka haluammekin jatkossa olla palveluyhtiö emmekä tuoteyhtiö, olemme tunnistaneet uusia finanssialan asiakkaita hyödyttäviä ratkaisuita. Palvelumuotoilu on käynnissä, minkä jälkeen ratkaisut vapautuvat kansainvälisille markkinoille. Osaamistamme on hyödynnetty Kyndrylin pankkiasiakkaiden erityistarpeiden ratkaisemiseen eri puolilla Eurooppaa. Vastaavasti suomalaisia asiakkaitamme palvelee jo lähes sata osaajaa kansainvälisistä innovaatiokeskuksistamme.

Toinen kansainvälistymiskulma on Samlinkin orgaaninen kasvu, eli uusasiakasmyynti erityisesti Itämeren ympäristön maissa yhdessä ekosysteemikumppaneidemme kanssa. Tavoitteenamme on solmia viidestä kymmeneen toisiaan täydentävää innovatiivista sovellusteknologiakumppanuutta. Haluamme rakentaa modernin, pilvipohjaisen ratkaisuportfolion, jossa yhdistyvät kumppaneidemme teknologiat sekä Samlinkin integraatio- ja palveluosaaminen.

Kansainvälinen myyntitiimimme on hiljattain vahvistunut kolmella uudella rautaisella myynnin ja konsultoinnin ammattilaisella. Rakennamme asiakkuuksia yhdessä kumppaniverkostomme kanssa ja uskon, että pääsemme pian julkaisemaan uusia kansainvälisiä uutisia.

Kari Huoponen
myyntijohtaja

Dagens Industri julkaisi artikkelin Samlinkin ja Aura Cloudin kumppanuudesta täällä.