Kumppanuuspöydässä on tilaa pilvinatiiveille

Blogit |
Jaa

Samlink on ottanut merkittäviä askeleita kohti uusia markkinoita ja kasvua. Finanssialan turbulenssin ja pankkijärjestelmien modernisaation vuoksi on pysyttävä hereillä ja onnistuttava uudistamaan omia toimintamalleja. Strategianamme ei ole uudistaa kaikkea kerralla vaan siirtyä asteittain ja turvallisesti kohti pilvessä tapahtuvaa tulevaisuutta.

Samlink on uudistumisen myötä yhdistämässä voimia myös muiden finanssialan osaajien kanssa. Tavoitteenamme on kasvattaa pilvinatiivia kumppaniverkostoa valloittaaksemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Kumppanuuksilla tavoittelemme oman kasvumme lisäksi toimialan synergioita ja yhteisiä tavoitteita.

Me tuomme pöytään liiketoimintakriittiset ratkaisut ja tunnustetusti hyvän asiakaspalvelun. Toimintamme perustuu vuorokauden ympäri toimiviin liiketoiminnalle kriittisiin IT-palveluihin, jotka pyörivät suurella käyttöasteella. Samlinkin loppuasiakkaat ovat Suomen tyytyväisimpiä omiin pankkipalveluihinsa, ja osa tästä kunniasta kuuluu meidän luotettaville ja asiantunteville osaajille.

Julkistimme joulukuussa tuoreen yhteistyön Aura Cloudin kanssa, mikä tulee tukemaan molempien kasvutavoitteita. Samlinkin ja Kyndrylin vahva näkyvyys ja kokemus finanssialalla sekä Aura Cloudin moderni pankkialusta luovat yhdessä merkittäviä hyötyjä. Yhteistyössä luotu ainutlaatuinen ratkaisu yksinkertaistaa asteittaisen modernisoinnin, joka mahdollistaa pankkien siirtämisen osaksi tai kokonaan pilveen. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaan tuotteen, joka mahdollistaa turvalliset ja aikaa säästävät palvelut.

Tulevaisuus näyttää, miten rakennamme asemaamme naapurimaissa. Tavoitteenamme on luoda uutta ja kannattavaa liiketoimintaa pääasiassa Suomesta käsin. Uusia kumppanuuksia tullaan julkistamaan lähiaikoina ja ne tulevat hyödyttämään myös olemassa olevia asiakkaitamme. Finanssialan tulevaisuus on väistämättä pilvessä ja matka sinne taittuu ketterämmin asiantuntevien kumppanien kanssa.

Kari Huoponen 
myyntijohtaja

Tästä pääset lukemaan Dagens Industrin julkaiseman artikkelin Samlinkin ja Aura Cloudin yhteistyöstä.