Ensimmäinen vuosi yhdessä

Blogit |
Jaa

Marraskuussa Kyndryl juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Ei kauaakaan, kun samaa juhlitaan Samlinkissa – helmikuussa Samlink on ollut vuoden ajan osa Kyndryliä.

Kulunut vuosi on ollut monilla tavoilla niin Kyndrylille kuin pankkijärjestelmien parissa vuosikymmeniä toimineelle Samlinkille uudelleensyntymisen vuosi. Kyndrylissä on tehty valtavasti hienoja asioita sekä luotu yrityksen kulttuuria ja markkinapresenssiä. Samlinkissa puolestaan on käynnistetty vahva uudistumisen aikakausi.

Moderni uudistamisen tie kuvaakin sitä polkua, jota Samlink nyt kulkee. Kehitämme tekemistämme vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja keskitymme asiakkaidemme kanssa yhteiskehittämiseen sekä yhdessä arvon luomiseen.

Moderni uudistamisen tie kuvaakin sitä polkua, jota Samlink nyt kulkee.

Teimme vuoden aikana valtavia investointeja ja muutimme toimintaamme asiakaskeskeisemmäksi. Olemme laajentaneet huomattavasti kyvykkyyttämme, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Samalla Kyndryl toi Samlinkin käyttöön lisää osaamista esimerkiksi pilvipuolelle. Yhdessä Kyndrylin kanssa Samlink on samalla lokaali ja globaali, ja voi hyödyntää Kyndrylin kansainvälisiä kompetensseja.

Lokakuussa toteutimme koko Samlinkin historian suurimman käyttöönoton, joka onnistui erinomaisesti. Onnistuminen isossa projektissa on osoitus siitä, että teemme oikeita asioita. Olemme myös aidosti muuttaneet tapaamme olla lähemmässä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja samalla tuomme enemmän arvoa ja innovatiivisuutta heidän liiketoimintansa edistämiseksi.

Johtamani alueet ovat nyt huomattavasti laajemmat.

Jos 2022 oli Samlinkille iso vuosi, oli se sitä myös itselleni. Työni vaihtui kansainvälisestä matkustustyöstä paikalliseen ja työmatkan lisäksi työn sisältö muuttui. Siinä missä aiemmin johdin isoja ja hyvin intensiivisiä myynti- ja yritysjärjestelyprojekteja, ovat johtamani alueet nyt huomattavasti laajemmat. Kiteytettynä vuosi on ollut mahtava ja opettavainen, ja muutokset ovat kasvattaneet myös minua johtajana.

Nyt on aika rauhoittua jouluun ja latautua ensi vuoteen. Maailmassa ja pankkialalla tapahtuu paljon ja edessä on merkittäviä projekteja. Pienen joulurauhan jälkeen tartumme työhön innovatiivisella otteella. Tulemme olemaan entistä vahvemmin asiakkaidemme tukena ja ansaitsemaan paikkamme heidän tärkeimpinä kumppaneinansa.

Arto Sorvoja
Senior Partner