Tekemistämme ohjaa kasvun ja arvonluonnin asenne

Blogit |
Jaa
Kari Huoponen blogi

Samlinkin päämäärä on selkeä: kaiken toimintamme täytyy tuottaa asiakkaallemme arvoa, oli se sitten säästöjä, tehokkuutta, positiivista mainetta tai uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kuuntelemme tarkkaavaisesti, mitkä asiat huolettavat asiakkaitamme ja käännämme huolet ratkaisuiksi. Kasvun ja arvon asenne on yksi strategiamme peruspilareista.

Kasvustrategiamme perustuu useisiin polkuihin, joilla aktiivisesti etsimme ja edistämme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Keihäänkärkemme on uusin palvelumme, Advisory Services

Palveluja Suomeen, Pohjoismaihin ja laajemminkin

Nykyiseen asiakaskuntaamme liittyvät tavoitteemme perustuvat yhteiseen kehittämiseen asiakkaidemme kanssa. Emoyhtiömme Kyndrylin avulla pystymme tarjoamaan nykyasiakkaillemme entistä laajempaa osaamista, esimerkiksi pilvipalveluihin, kyberturvallisuuteen ja -resilienssiin sekä tekoälyn hyödyntämiseen liittyen. Erilaiset kehitysprojektit ja konsultointipalvelut ovatkin saaneet hyvän vastaanoton, kiitos siitä asiakkaillemme.

Erilaiset kehitysprojektit ja konsultointipalvelut ovat saaneet hyvän vastaanoton, kiitos siitä asiakkaillemme. 

Kasvutavoitteemme ulottuvat myös Suomen ulkopuolelle, esimerkiksi Pohjoismaihin. Teemme yhteistyötä Kyndryl Nordicin pankki- ja rahoitusalan tiimin kanssa ja olemme jo mukana kehittämässä Kyndrylin nykyisiä pankkiasiakkuuksia. Tuemme myös kansainvälisesti Kyndrylin tiimejä ympäri maailmaa omalla pankki-, regulaatio- ja sovellusosaamisellamme. 

Liiketoiminnan kasvun taustalla on aina osaava henkilöstö

Kasvun asenne tarkoittaa meille paitsi liiketoiminnallista kasvua myös asiantuntijoidemme ammatillista kehittymistä. Kasvuun tähtäävä ajattelutapa lähtee uteliaisuudesta, avoimesta mielestä, rohkeudesta uudistua ja halusta omaksua uutta. Urheiluvertauksena se tarkoittaa pelaamista voittaakseen, sen sijaan, että pelaisi välttääkseen tappion. 

Meillä Samlinkissa on paljon toimialaosaamista, jota tiimimme ja asiantuntijamme pitävät aktiivisesti yllä. Viime aikoina lisää täsmäosaamista on tuotu erityisesti Advisory Services -yksikköön.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta: osaavan, hinnaltaan kilpailukykyisen ja proaktiivisen kumppanin. 

Kari Huoponen
Sales & Business Development