Visio loistavasta asiakaskokemuksesta ja markkinajohtajuudesta

Uutiset |
Jaa
Samlink

Kaikessa, mitä Samlinkissa viestimme ja markkinoimme, korostamme, että loistava asiakaskokemus edellyttää viestinnän olevan avointa, rehellistä ja merkityksellistä. Sen tulee myös olla tosiasioihin perustuvaa, luotettavaa, ajantasaista ja ihmiskeskeistä.

Samlinkin uutiskirje toimii hyvänä esimerkkinä. Kerromme avoimesti ja rehellisesti, mitä Samlinkissa tapahtuu ja mitä meille kuuluu, erityisesti nyt kun olemme siirtäneet isomman vaihteen silmään. 

Aktiiviset askeleet kansainvälisen näkyvyyden lisäämiseksi 

Samlink on jo erittäin aktiivinen LinkedInissä ja Instagramissa, jotka ovat tällä hetkellä kaksi tärkeintä sosiaalisen median kanavaa. Lisäksi tavoitamme asiakkaamme kuukausittaisen uutiskirjeen ja verkkosivujemme kautta. 

Matkamme edetessä Kyndrylin kanssa tekemämme työ nousee näkyvämpään rooliin.

Tiedostamme myös, että viestintä ulottuu kaikkien edellämainittujen kanavien ulkopuolelle. Viestintä on läsnä kaikessa vuorovaikutuksessa, jokaisen työntekijän kanssa. Työntekijät osallistuvat yrityksen brändin vahvistamiseen ja positiivisen kuvan edistämiseen. Käyttäytyminen yrityksen tiloissa, henkilökohtainen some-etiketti sekä jopa käyttäytyminen puheluissa ja palavereissa – ne ovat kaikki osa ulkoista viestintää. 

Matka kohti markkinajohtajuutta 

Tulevien avauksiemme myötä meille on ensiarvoisen tärkeää luoda Samlinkille vahvempaa näkyvyyttä finanssialan johtavana, asiantuntevana ja skaalautuvana toimijana. Tavoitteenamme on kehittää myös työnantajamielikuvaa entisestään. Haastamme itsemme näkemään Samlinkin eturivissä auttamassa Euroopan pankkeja muuttumaan digitaalisiksi, koska meillä on sekä kyky toimia että skaalautua nopeasti. Jotta saavutamme tavoitteemme, pitää meidän sovittaa askeleemme uuden roolin mukaisiksi. 

Tämä matka on tärkeä osa uuden Samlink-strategiamme toteuttamista. Kyndryl on antanut meille ison vastuun olla Kyndrylin finanssialan ohjelmistopalvelujen edelläkävijä maailmanlaajuisesti. Matkamme edetessä Kyndrylin kanssa tekemämme työ nousee näkyvämpään rooliin.