Kumppaniverkostomme on laaja ja aktiivinen.

aiddo log

Aiddo

Ohjelmisto- ja palveluyritys toteuttaa ratkaisuja asiakirjatuotantoon ja asiakirjaprosessien automatisointiin.

Aiddo tarjoaa Samlinkin kautta Samlinkin asiakkaille sähköisiä asiakirjaprosesseja. Osana yhteistyötä on kehitetty asiakirjojen tuotantoratkaisua, Aiddocsia. Aiddocs-palvelu mahdollistaa esimerkiksi yhteisten sisältöjen päivitykset keskitetysti ja sopimusasiakirjojen tuottamisen yhdenmukaisina eri kanavissa.

Digia logo

Digia

Ohjelmisto- ja palveluyritys, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

Digia ja Samlink ovat vuodesta 2006 alkaen toimittaneet yhteistyössä sijoituspalveluratkaisuja Samlinkin asiakkaiden tarpeisiin. Ratkaisut kattavat mm. konttorien sijoituspalvelut, sijoitustuotteiden verkkokaupan, rahastoyhtiön rahastovarainhoidon, osuusrekisterin ja arvonlaskennan.

DNA log

DNA

Tietoturva- ja palvelinkeskuspalveluja, asiakasverkon hallinnan ja valvonnan palveluja sekä yhteisöllisyys-, yhteys- ja verkottamispalveluja.

DNA Business, entinen TDC, ja Samlink ovat tehneet tiivistä yhteistyötä vuodesta 2008 lähtien. DNA Business toimittaa tietoliikenneyhteydet ja LAN-laitteet Samlinkin asiakaspankeille, kaikkiaan noin 330 konttoriin eri pankkiryhmissä.

Yritysten tiiviin ja pitkäaikaisen yhteistyön kulmakiviä ovat luotettavuus palveluiden toiminnassa, nopea reagointikyky muuttuvissa tilanteissa sekä ymmärrys Samlinkin asiakasympäristöstä ja sen vaativista tarpeista.

Eficode logo

Eficode

Design- ja teknologiayritys, joka tarjoaa palveluita ideoinnista ylläpitoon asti.

Eficode on tehnyt Samlinkin kanssa yhteistyötä useissa käytettävyystestaus- ja käyttäjätutkimusprojekteissa. Yhteinen tavoitteemme on aina ollut käytettävien ja käyttäjäystävällisten palveluiden kehittäminen ja tuottaminen. Hedelmällinen yhteistyö Samlinkin ja Eficoden välillä mahdollistaa entistäkin parempien ja toimivampien ratkaisujen löytämisen.

Fujitsu logo

Fujitsu

Tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, teknologiatuotteita sekä ICT-ratkaisuja ja -palveluja.

Fujitsun ja Samlinkin IT-yhteistyö käynnistyi jo 1990-luvun puolella. Vuosien mittaan laajentunut kumppanuus on sisältänyt useita sovellus- ja laitehankkeita, jotka ovat keskittyneet muiden muassa IT-konsultointiin, verkkopalveluihin, asiakkuuden hallintaan, SAP-sovelluksiin sekä sovellusten hallintaan ja modernisointiin.

Varsinaisen IT-hankeyhteistyön lisäksi Fujitsu ja Samlink ovat tähystäneet yhdessä pankkipalvelujen tulevaisuutta, pohdiskelleet uusia näkökulmia toimialan muutoksiin ja ideoineet uusia pankkipalveluita.

IBM logo

IBM

Tietotekniikkayritys, joka tarjoaa mm. tietokonejärjestelmiä, ohjelmistoja ja verkkojärjestelmiä.

IBM huolehtii Samlinkin kriittisten pankkijärjestelmien infrastruktuurin kehittämisestä, ylläpidosta ja tietoturvasta. IBM:n palvelu kattaa järjestelmät sekä konesaleissa että Samlinkin ja sen pankkiasiakkaiden toimipaikoissa.

IBM kehittää toimialakohtaisia ratkaisuja useille eri toimialoille, näistä merkittävin on finanssitoimiala. Integroitu, kansainvälinen organisaatio mahdollistaa kokemusten ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämisen asiakashankkeissa yhteistyössä Samlinkin kanssa.

Kumppania logo

Kumppania

Kumppania auttaa yrityksiä menestymään viestinnän avulla.

Kumppania ja Samlink kohtaavat viestinnän äärellä. Kumppanian asiantuntijat ovat tiiviisti mukana Samlinkin arjen viestinnässä. Yhteistyössä ovat syntyneet nettisivut, vuosikertomukset ja asiakasverkkolehti. Yritysviestintä ja hallittu brändi tukevat Samlinkin vahvaa osaamista ja auttavat konsernin keskeisimpien tavoitteiden kuvaamisessa. Kumppanuuden keskiössä ovat tulevaisuusajattelu ja tahto kehittyä.

Meniga logo

Meniga

The European market leader in white-label Personal Finance Management (PFM) software, offers various value adding online banking solutions.

Meniga has worked with Samlink on implementing Meniga’s Personal Finance Management solution in the online bank of one of Samlink’s customer banks.

Samlink has managed the process in an expert manner with a very high level of professionalism and competence at every stage of the co-operation. It has been an excellent, solution oriented partner to Meniga in a challenging and complex process.

Microsoft logo

Microsoft

Ohjelmistoyritys, joka tarjoaa mm. sähköisen työympäristön ratkaisuja.

Samlink on tehnyt perustamisestaan saakka tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa. Microsoft toimittaa Samlinkin asiakkaille sähköisen asioinnin ja sähköisen työympäristön ratkaisuja. Palvelutarjonta kattaa laadukkaat asiantuntijapalvelut idean ensikonseptoinnista sovellusratkaisun ylläpitoon ja jatkuvaan kehittämiseen asti.

Microsoft-kumppanuutensa myötä Samlink pystyy tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman Microsoftin tuoteratkaisupalveluita.

OpusCapita logo

OpusCapita

Taloushallinnon prosesseihin ratkaisuja ja palveluita aina ulkoistamiseen asti.

OpusCapitan ja Samlinkin yhteistyön ansiosta OpusCapitan yritysasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa luotettavasti maksu- ja e-laskuaineistoja rahalaitoksiin, joille Samlink tarjoaa palvelujaan. Muutokset taloushallinnon ja pankkien toiminnassa vaativat jatkuvaa kehitystä ja yhteistyötä eri osapuolten kesken.

Kumppanuusohjelma Samlinkin ja OpusCapitan välillä mahdollistaa osaltaan OpusCapitaa tarjoamaan markkinoiden parhaat palvelut ja ratkaisut yritysasiakkaiden taloushallinnon prosessien tehostamiseksi.

UiPath logo

UiPath

UiPath, leader in Robotic Process Automation (RPA), designs and delivers the most advanced platform for enterprise-grade RPA.

UiPath designs intelligent solutions and integrates cognitive, AI-related and predictive analytic tools to help companies automate more business processes. It provides a full-fledged software robots platform to enable digitalisation and reshape the work environment by reducing manual repetitive rules-based activities.

Samlink collaborates with UiPath in RPA. UiPath provides in-depth professional guidance and assistance in the use of RPA in our environment. Samlink is part of UiPath’s reseller network.

Sivun alkuun