Herkeämätön, empaattinen, omistautunut

Mahdollistamme asiakkaidemme menestyksen taloudellisten IT-ratkaisujen avulla. Yhdessä Kyndrylin kanssa meillä on mahdollisuus kasvaa.

Ihmiset kehityksen keskiössä


Mikä Samlink on?

Miltei 30 vuoden kokemuksella haluamme johtaa finanssialan kehitystä. Henkilöstömme, alan huippuosaajat, ovat toimintamme keskiössä. Palveluorganisaationa toimimme kolmen f:n ohjenuoran mukaisesti: flat (matala), fast (nopea) and focused (keskittynyt). Pyrimme tarjoamaan raikasta näkemystä ja luotettavia IT-ratkaisuja, joihin asiakkaamme voivat luottaa. Haluamme olla asiakkaidemme ja työntekijöidemme ykkösvalinta – nyt ja tulevaisuudessa.

Osa Kyndryliä

Helmikuussa 2022 Samlinkista tuli osa maailman suurinta startup-yritystä, Kyndryliä, ja matkamme kohti kasvua alkoi. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisia IT-ratkaisuja, kasvua ja menestystä. Arvostetut asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme hyötyvät uudesta digitaalisesta ekosysteemistämme ja kahden erinomaisen organisaation ihmisten asiantuntijuudesta.

Strategiamme koostuu kolmesta pilarista


Ihmiset kehityksen keskiössä

Kasvun ja arvon asenne

Huippuluokan asiakaskokemusYkkösvalinta


Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta – nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme heidän matkallaan kohti digitaalista transformaatiota, ja olla luotettava kumppani. Loistava asiakaskokemus koostuu ketteristä ja joustavasti toimitetuista IT-ratkaisuista, joihin asiakkaamme voivat luottaa. Teemme sen mitä lupaamme, rehellisesti ja avoimesti.

Palvelua yhteistyöllä


Tarjoamme pankkipalveluita vähittäispankkijärjestelmistä mobiiliratkaisuihin. Palvelumme vaihtelevat konsultoinnista käyttäjälähtöisiä ja innovatiivisia ratkaisuja hyödyntäviin projektitoimituksiin ja tukipalveluihin. Tekemisen ytimeen nousee yhteistyö asiakkaiden ja kumppaniemme kanssa – co-creation, jonka keskipisteessä toimivat ihmiset.

Sivun alkuun