Tietoa, tahtoa, tekniikkaa

Tekemistämme ohjaavat aidot asiakastarpeet


Mikä Samlink on?

Olemme kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Mahdollistamme asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön heille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Luomme sekä kustannustehokkuutta että tuemme asiakkaan liiketoiminnan kasvua ja kehittämistä IT:n avulla.

Yksityiskohdat ratkaisevat

Toimintamme kulmakivinä ovat asiakkaan tarpeiden tunnistaminen, mutkaton asiakaspalvelu sekä ratkaisujemme totaalinen toimintavarmuus. Tarjoamme asiakkaallemme huolettomamman arjen. Se tarkoittaa sitä, että pidämme minkä lupaamme, tartumme asioihin aina oikealla asenteella. Palvelemme asiakastamme hyvin ja yksilönä, jotta hänkin voisi palvella omaansa samoin.

Arvomme osana päivittäistä työtä

  • Asiakkaan arjen kumppani
  • Kehityksen luotsi
  • Positiivinen syke
  • Tuloksia yhteistyöllä

Visiomme on selkeä

Tietoa, tahtoa, tekniikkaa – haluttuja finanssialan ratkaisuja asiakkaidemme menestykseksi. Näihin kolmeen sanaan tiivistyy Samlinkin koko ideologia. Tavoitteenamme on olla osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut työyhteisö. Menestymme asiakkaiden kanssa. Palvelumme ovat luotettavat ja kustannustehokkaat.

Meillä on kyky innovoida ja uusiutua. Kasvatamme markkinaosuuttamme. Asiakaskuntamme laajenee. Kannustamme uuden oppimista ennakkoluulottomasti. Tarpeeton työ, sähläys ja huono palvelu eivät kuulu sanavarastoomme. Samlink on ketterä yritys ilman organisaatiorajoja. Meille halutaan töihin.

Menestys on arjen onnistumista

Nopea uudistumisemme ja asiakaslähtöinen palvelukulttuurimme huomataan. Meidät tunnetaan toimialan digitalisaation edistäjänä sekä finanssitoiminnassa syntyvän tiedon hyödyntäjänä.

Oleellista asiantuntijuuttamme on ratkaisuosaaminen, jota täydennämme palvelumuotoilulla.


Johtoryhmä

Pentti Unkuri

toimitusjohtaja
diplomi-insinööri

Simo Heikkinen

Simo Heikkinen

johtaja, Osaamiskeskus
filosofian maisteri

Maarit Kuuri

Maarit Kuuri

lakimies
varatuomari

Markku Siikala

Markku Siikala

johtaja, myynti ja markkinointi
diplomi-insinööri

Sami Suuronen

Sami Suuronen

johtaja, tuote- ja kehityspalvelut
insinööri, AMK

Matti Särkkinen

Matti Särkkinen

johtaja, talous
kauppatieteiden maisteri

Päivi Vikström

Päivi Vikström

johtaja, palvelutuotanto
oikeustieteen kandidaatti

Sivun alkuun