Asiakkaidemme ykkösvalinta

Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisia IT-ratkaisuja, kasvua ja menestystä.

Asenteenamme on luoda kasvua ja arvoa

Ratkaisumme


  • Kokenut finanssialan IT-ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja vuodesta 1994
  • Asiakkaan luotettava end-to-end -kumppani
  • Ammattitaitoinen palveluintegraattori
  • Autamme asiakkaitamme heidän matkallaan kohti digitaalista transformaatiota
  • Pankkipalvelut vähittäispankkijärjestelmistä mobiiliratkaisuihin
  • Konsultoinnista projektitoimituksiin ja tukipalveluihin
  • Käyttäjäkeskeiset ja innovatiiviset ratkaisut
  • Monikanavaiset palvelut


Samlinkin pilvistrategia


Samlinkin innovatiivinen alusta edistää innovaatioita ja mukauttaa uusia teknologioita ja ratkaisuja. Tarjoamme kitkattoman asiakas- ja kehittäjäkokemuksen tavoitteenamme olla asiakkaan ykkösvalinta.

Pilvitransformaatio Azuren kanssa modernisoi sekä mainframe- että ei-mainframe-työkuormia.

”Finanssialan kasvu mahdollistetaan IT-teknologioiden avulla. Alan ykkösrivin toimijoiden IT-kumppanina haluamme olla edelläkävijöiden joukossa. Siksi Samlinkin tulevaisuus rakentuu pilviteknologioiden varaan.”

– Linh Kuivanen, CTO

Banking as a Service


Tarjoamme mobiilisovelluksia, portaaleja, verkkopankkipalveluita ja konttorin taustasovelluksia. Lisäksi tarjoamme avoimet pankkisovellusliittymät asiakkaan omaan ja kolmannen osapuolen palveluiden kehittämiseen. Ratkaisumme sisältää sekä oman kehitystyön että kumppanisovellukset. Taustapalvelut varmistavat, että pankkitoiminnot isännöidään korkealla käytettävyydellä, turvallisuudella ja luotettavuudella, ja että niitä ylläpidetään vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.End-to-end -palvelut


Tuemme asiakkaamme liiketoimintaa innovaatioista toimialuekohtaiseen konsultointiin, kehittämiseen, testaukseen ja käyttöönottoon sekä luotettavaan tuotantoon. Lähestymistavassamme yhdistyvät alan standardikehykset ITIL ja SAFe täydennettynä design-ajattelulla tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

Sivun alkuun