SAMLINK PRO

Pulma ratkaistu!

Jukka Söderström on tiiminsä kanssa onnistunut ratkaisemaan kaikki tähän mennessä vastaan tulleet ongelmat. Samlinkin Service Deskissä työskentelee ratkaisukeskeistä väkeä, jotka todella haluavat auttaa asiakkaita omassa työssään. Asiakaslähtöinen palvelukulttuuri lähtee Jukan mukaan persoonista.

– Meillä on hyvä tiimi. Olemme kuin pieni perhe, jossa on samanhenkistä porukkaa laajalla ikähaarukalla. Jaamme paljon tietoa keskenämme. Siksi hommat toimivat niin hyvin, Jukka Söderström kuvailee.

Service Deskiin otetaan yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai palveluportaalin kautta, kun Samlinkin sisäistä tai ulkoista asiakasta kohtaa jokin ongelma.

– Olemme hyvin asiakkaan hermolla, ja osaamme reagoida nopeasti. Suuri osa ongelmista on tuttuja, ja jollei ole, kysytään vieruskaverilta. Viimeistään toisen tason tuesta löytyy apu. Pulma käännetään ratkaisuksi hyvällä palvelulla. On tärkeää, että asiakas saa sanottua sen mitä hänen pitikin.

ASIAKKAALLE ISOJA ASIOITA

Service Desk toimii asiakkaan arjen kumppanina auttaen Samlinkin järjestelmien käyttäjiä. Kuukausittaiset asiakastyytyväisyysarviot ovat olleet toistuvasti hyvät. Jukka arvelee tietävänsä miksi.

– Otamme paljon vastuuta ja katsomme, että asia tulee hoidettua. Tiimin jäsenet ymmärtävät asioiden bisneskriittisyyden. Itselle kaikki asiat eivät tunnu isoilta, mutta asiakkaalle pieneltä tuntuva asia voi olla ratkaiseva, Jukka toteaa.

Teknisen neuvonnan lisäksi Jukka vetää seitsenhenkistä tiimiään sekä ohjaa ja resursoi Service Deskin arkea. Työssä palveluhenkinen asenne ja paineensietokyky ovat olennaiset ominaisuudet.

– On muistettava, että jokaiselle kysyjälle asia on aina uusi. Asennoituminen on ratkaisevaa.

Viidettä vuotta Samlinkilla työskentelevä Jukka innostuu asiakkaiden kanssa työskentelystä ja kokee ylpeyttä onnistumisista.

– Asiakaspalvelun hallitsen ja sitä haluan jatkuvasti kehittää. Jokainen työpäivä on onnellisesti erilainen.

KUKA? MITÄ? MISSÄ?

KUKA Jukka Söderström, 31 v

MITÄ Tekninen neuvoja, tiiminvetäjä

MISSÄ Jatkuvat palvelut, Espoo

HARRASTUKSET Luonnossa liikkuminen ja valokuvaus

MOTTO ”Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.”