SAMLINK PRO

Vauhdista nauttiva tietojohtaja

Tiedolla johtamisen osastopäällikkö Antti Myllymäki uskoo kumppanuuden voimaan. Yhteistyön tavoitteena on parantaa asiakkaan kilpailukykyä. Työlle vastapainoa tuovat lapsiperheen arki sekä vauhdikkaat harrastukset.

Antti on työskennellyt Big Datan ja tieto-ohjautuvien palvelujen kanssa jo, kun käsitteet vasta muodostuivat. Nyt Antti on aloittanut Samlinkilla tiedolla johtamisen osastopäällikkönä.

– Tiedolla johtaminen ja analytiikan hyödyntäminen ovat ottaneet valtavia harppauksia. Rahoitusalan toimijat hakevat perinteisen riskienhallinnan lisäksi aktiivisesti lisämyyntiä ja prosessien tehokkuutta massadatan ja ennakoivan analytiikan avulla, Antti summaa.

Laatua luottamuksesta

Antin missiona on älykkäiden palvelujen luominen Samlinkin asiakkaille ja sitä kautta kuluttajille. Hänen tärkein tavoitteensa on auttaa asiakkaita parantamaan kilpailukykyä, riskienhallintaa ja operatiivista tehokkuutta.

– Älypalvelut eivät ole enää kilpailuetu. Ne ovat toiminnan edellytys. Kuluttajat ovat tottuneet siihen, että yritykset tuntevat heidät ja esimerkiksi vääräntyyppisen mainonnan vastaanottaminen ärsyttää. Rahoitussektorin lähivuosien muutoksissa kilpailukyvyn kehityksessä esimerkiksi asiakasymmärrys ja kyky iteratiiviseen dataohjautuvaan kehitykseen ovat keskeisessä roolissa, Antti toteaa.

Osaamisemme ei ole olemassa Samlinkia, vaan asiakkaitamme varten.

Asiakkaan kanssa luottamus ja laatu synnyttävät toiminnan arvon. Luottamuksellisen kumppanuuden myötä asiakkaalle pystytään tarjoamaan lisäarvoa – ja toisin päin.

– Haluan yhdessä asiakkaiden kanssa toteuttaa mitattavasti heidän kannattavuuttaan ja tehokkuuttaan parantavia tuotteita, ratkaisuja ja toimintamalleja, kuvailee Antti.

Työn tulokset on vietävä työntekijöiden ja kuluttajien arkeen. Vasta siitä syntyy arvo.

Vauhtia vapaa-ajalla

Vapaa-ajalla Antilla riittää vauhtia. Siitä pitävät huolen perheen kaksi lasta. Vauhdin huumaa Antti hakee myös radalta – niin juoksun kuin moottoriurheilun parista.

– Harrastan moottoriurheilua, maastossa ajettavaa enduroa sekä rata-ajoa autolla. Juoksuharrastukseni on viime aikoina ollut valitettavan kausiluonteista. Tulevana kesänä tavoitteeni on parantaa puolimaratonennätystäni Paavo Nurmen kisoissa, Antti kertoo.

Nimi Antti Myllymäki

Ikä 41

Paikka Espoo

Harrastukset Lapsiperhe-elämä, pitkänmatkan juoksu ja moottoriurheilu

Motto Numerot eivät valehtele