Vietämme kansallista etätyöpäivää 8.10.2015

Samlinkin kumppanit Microsoft ja DNA sekä Työterveyslaitos järjestävät jo perinteisen Kansallisen Etätyöpäivän tänän 8.10.2015. Samlink osallistuu etätyöpäivään noin 450 työntekijänsä voimin, joista jokainen saa itse valita työpisteensä sijainnin etätyöpäivänä.

Kansallinen etätyöpäivä järjestetään nyt viidettä ja viimeistä kertaa. Samalla kun etätyöpäivän myös etätyön tekemisen suosio on Suomessa kasvanut ja etätyöstä onkin tullut pysyvästi osa suomalaista työkulttuuria. Erillisen etätyöpäivän viettäminen ei siksi tunnu enää tarkoituksenmukaiselta.

”Kansallinen Etätyöpäivä on ikään kuin kasvanut isoksi. Työelämän kehittäminen ja siitä keskusteleminen tulee jatkossakin olemaan agendallamme, mutta #fiksumpityö -rintaman kautta. Haluamme parantaa suomalaista työelämää – tuottaa välineitä parempaa tuottavuutta ja työhyvinvointia luomaan”, kertoo Microsoft Oy:n henkilöstöjohtaja Sanna Lindner Kansallisen etätyöpäivän verkkosivuilla.

Tänä vuonna etätyöpäivän teemana on suomalaisen työn uudistaminen ja fiksummat tavat tehdä töitä. Kampanjaa voi seurata, ja työelämän uudistukseen osallistua nettisivujen (www.etatyopaiva.fi) lisäksi myös Facebookissa ja Twitterissä tunnisteella #fiksumpityö ja #etätyöpäivä.

Samlink toivottaa mainiota etätyöpäivää kaikille!

 

Sivun alkuun