Uusin LINKS! – aiheina mm. MiFID II:n tuomat sijoittajansuojan muutokset sekä keinoälyn hyödyntäminen pankeissa

Lue uunituore LINKS! Digilehdessä valotamme lainsäädännön kiemuroita finanssialalla ja kerromme palveluntuottajan vaatimuksista sijoittajansuojan muutoksessa. Lisäksi avaamme MiFID II:een vaikuttavia tarpeita ja tulevaisuuden vaatimuksia sekä miten keinoälyä voidaan hyödyntää pankeissa, yhdistäen se henkilökohtaiseen palveluun ja luottamukseen. Ekosysteemissä kerrotaan Samlinkin hedelmällisestä yhteistyöstä Jyväskylän yliopiston kanssa ja asiantuntijamme kertoo luottamuksen ja avoimuuden merkityksestä työssään. Mukana myös tuttuun tapaan finanssialan kuumimmat trendit. Lue uusin LINKS!

Voit tilata LINKS!in automaattisesti sähköpostiin lehden oikeasta yläreunasta löytyvällä painikkeella ”Tilaa verkkolehti”. Lehden kaikki artikkelit voit jakaa helposti omiin verkostoihisi jutun alta löytyvillä sosiaalisen median tunnistenapeilla.

Mikä LINKS!

LINKS! on väylä Samlinkin ajankohtaisiin asioihin ja osaamiseen. Lehdessä jaamme avoimesti näkemyksiämme markkinoista ja tarvittavista menestystekijöistä. LINKS!in jutut koskevat Samlinkin toimintaa, it-toimialan ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita sekä finanssialan tulevia trendejä. Tutustu LINKS!:iin nyt >>

Sivun alkuun