Uusin LINKS! – aiheina mm. finanssialan liiketoiminnan muotoutuminen aikana, jolloin muutosvoimia on enemmän kuin koskaan ja palvelusuunnittelun merkitys asiakaspalvelun taustavoimana.

Lue uunituore LINKS! Vuoden 2017 toisessa digilehdessä tutkija Ilkka Lähteenmäki avaa finanssialan liiketoiminnan uudelleen muotoutumista useita suurten muutostekijöiden keskellä. Valokeilassa puhutaan palvelusuunnittelun merkityksestä koko palveluketjussa ja kolumnissa muistutetaan Kultaisesta säännöstä. Osaajana esittäytyy palveluväylän tuotepäällikkö Tuomas Isotupa ja ekosysteemissä puheenvuoron saa viranomainen. Mukana myös tuttuun tapaan finanssialan kuumimmat trendit.

Voit tilata LINKS!in automaattisesti sähköpostiin lehden oikeasta yläreunasta löytyvällä painikkeella ”Tilaa verkkolehti”. Lehden kaikki artikkelit voit jakaa helposti omiin verkostoihisi jutun alta löytyvillä sosiaalisen median tunnistenapeilla.

Mikä LINKS!

LINKS! on väylä Samlinkin ajankohtaisiin asioihin ja osaamiseen. Lehdessä jaamme avoimesti näkemyksiämme markkinoista ja tarvittavista menestystekijöistä. LINKS!in jutut koskevat Samlinkin toimintaa, it-toimialan ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita sekä finanssialan tulevia trendejä.
Tutustu LINKS!:iin nyt >>

 

Sivun alkuun