Uudistuneella Samlinkilla uudet kotisivut

Samlinkin viime vuoden teemana oli vahvasti uudistuminen. Samlink loi nahkansa uudelleen visiosta ja strategiasta lähtien. TIVI-lehti kiteytti viime vuoden lopussa Samlinkin tehneen jättiuudistuksen halutessaan koko firmasta ketterän. Nyt uudistuneella Samlinkilla on myös uudet kotisivut.

Kotisivuiltamme löydät helposti tietoa niin tarjoamistamme ratkaisuista kuin ajankohtaisista asioistamme ja tapahtumistamme. Sivuilla voit lukea myös asiakkaidemme kertomuksia onnistuneista yhteistyömme tuloksista sekä tutustua aina uusimpaan LINKS!-verkkolehteen. Kotisivuiltamme löydät myös tarjolla olevat uusimmat uramahdollisuudet Samlinkin voittajajoukkueessa. Kotisivut palvelevat kaikkia Samlink-konsernista kiinnostuneita. Sivuilta löydät siten myös tietoa tytäryhtiöistämme Paikallispankkien PP-Laskennasta sekä Project-IT:stä.

Kotisivut on tehty uusimmilla teknologioilla ja ne palvelevat erittäin hyvin mobiilikäyttöä. Toistaiseksi sivusto on avoinna vain suomeksi, ruotsin- ja englanninkieliset sivustot avataan hieman myöhemmin.

Sivun alkuun