Shift 29.–30.8.2019 – Samlink ja Cognizant ensimmäistä kertaa yhdessä tapahtuman yhteistyökumppaneina

Turussa 29.–30.8.2019 järjestetty Shift Business Festival toimi miljöönä Samlinkin ja Cognizantin ensimmäiselle yhteiselle tapahtumakumppanuudelle. Shift on kaksipäiväinen tapahtuma liikemaailman eri toimijoille startupeista suuryrityksiin, jotka kohtaavat innovatiivisen teknologian ja uusien ratkaisujen äärellä. 3 000 osallistujaa edusti toimialoja tekniikasta ja oppilaitoksista finanssiin ja julkiseen sektoriin. Shiftiin kuuluu vahvasti kansainvälisyys, ja osallistujia olikin yli kahdestakymmenestä eri maasta.

Vuosittain järjestettävässä Shiftissä kattoteemana oli tänä vuonna Shapeshifting Intelligence, sisältäen tulevaisuuden visioita muun muassa kiertotalouden ja tekoälyn innovaatioista. Tekoäly on aiheena ajankohtainen myös Samlinkissa ja Cognizantissa. Cognizant on esimerkiksi järjestänyt Ruotsissa tänä keväänä tapahtuman täysin tekoälyn ympärille.

Shiftissä Samlinkin ja Cognizantin esittelyalueella riitti vierailijoita, jotka saivat kuulla lisää Samlinkin ja Cognizantin integraatiosta, historiasta, toiminnasta ja ylipäätään uudesta toimijasta Suomen markkinoilla. Lisäksi Samlink ja Cognizant järjestivät ensimmäisen tapahtumapäivän päätteeksi yhdessä Liedon Säästöpankin kanssa kutsuvierastilaisuuden, jossa verkostoiduttiin ja nautittiin paikallisen toimijan herkuista.

Sivun alkuun