Samlinkin Pirhonen puheenjohtajana Tunnistautuminen 2016-seminaarissa

Samlinkin turvallisuusjohtaja Jari Pirhonen toimii Tunnistautuminen 2016 -seminaarin puheenjohtana Helsingissä 18.5.2016. Talentum Eventsin järjestämän seminaarin monipuolisten puheenvuorojen aiheina ovat mm. sähköisen tunnistautumisen tulevaisuus ja uudenlaiset ratkaisut, tunnistautumisen turvallisuus sekä mobiilitunnistautuminen.

Mitkä ovat tulevaisuuden tunnistautumisratkaisut? Onko mahdollista löytää kätevä ja luotettava tunnistautumistapa, joka toimii paikasta ja päätelaitteesta riippumatta tietoturva ja yksityisyys huomioon ottaen? Onko tulevaisuus biometriikan, NFC-tekniikan, vai jonkin muun? Seuraa tapahtumaa ja keskustele aiheesta sosiaalisessa mediassa: #tunnistautuminen16

Jari Pirhonen vastaa Samlinkissa koko konsernin yritysturvallisuudesta. Turvallisuusalan kehitykseen Jari vaikuttaa mm. kansainvälisen Information Security Forumin hallituksessa, CERT neuvottelukunnassa ja Helsingin seudun kauppakamarin yritysturvallisuusvaliokunnassa. Tietoturvakokemuksiaan ja -näkemyksiään Jari jakaa mm. Aalto PRO turvallisuusjohdon ja tietoturvallisuuden koulutusohjelmissa sekä eri seminaareissa ja sosiaalisessa mediassa (@japi999).

Sivun alkuun