Samlinkin myyntijohtajaksi kokenut IBM-konkari

Samlinkissa aloitti elokuussa uusi myyntijohtaja Kari Huoponen. Hän siirtyi tehtävään startup-yrityksen toimitusjohtajan roolista, mutta tutustui Samlinkiin jo 30-vuotisen IBM-uransa aikana.

Huoponen on pitkällä urallaan työskennellyt IBM:ssä erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä. Hän on koulutukseltaan teknillisen fysiikan ja tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lisäksi hän on suorittanut MBA-tutkinnon Englannissa.

Samlinkiin Huoponen tutustui työskennellessään IBM Global Technology Services -organisaation Suomen maajohtajana. Hän oli mukana tuolloin Samlink-asiakkuuden ohjausryhmässä. Uuteen tehtäväänsä Samlinkissa hän suhtautuu innokkaasti.

– Samlink on muuttunut vuosien varrella paljon ja muuttuu jatkossa varmasti lisää. Talossa on paljon finanssialan toimialaosaamista ja globaalin Kyndrylin tukemana meillä on mahdollisuus tuottaa asiakkaillemme entistäkin enemmän liiketoiminta-arvoa ja kasvattaa omaa bisnestämme sekä nykyisissä että uusissa asiakkuuksissa. Haluamme olla ylpeitä tekemisestämme, ajatella isosti ja uskaltaa toteuttaa ennennäkemättömiä asioita asiakkaillemme, sanoo Huoponen.

Kokeneen myyntijohtajan rekrytoiminen on linjassa Samlinkin uuden vision kanssa: Providing financial IT solutions and enabling success for our customers. Together, as a part of Kyndryl, we are empowered to grow.

– Odotan innolla sitä, mitä kaikkea Kari Huoponen kokeneena myynnin ja johtamisen asiantuntijana saa meillä aikaan. Kari on vahva lisä asiantuntijajoukkoomme, jossa paremman asiakasarvon tuottaminen ja kasvuajattelu on kaiken keskiössä, kommentoi Senior Partner Arto Sorvoja.

Sivun alkuun