Samlink on yhteistyökumppanina Future Digital Finance Forumissa 26.-27.4.2017

Samlink on yhteistyökumppanina mukana Helsingissä 26.-27.4.2017 järjestettävässä Future Digital Finance Forumissa. Tämänkeväinen finanssialan huipputapahtuma on järjestyksessään kolmas.

Future Digital Finance Forumissa finanssialan uudet vaikuttajat pohtivat yhdessä perinteisempien toimijoiden kanssa etenkin digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ja haasteita. Kaksipäiväisen tilaisuuden ensimmäisen päivän aiheita ovat muun muassa open banking, alustatalous ja ekosysteemit. Lisäksi tilaisuudessa käsitellään avoimia rajapintoja sekä PSD2:sta. Toinen tapahtumapäivä käsittelee vakuutusalan murrosta.

Samlink toimii tilaisuuden ensimmäisen päivän Startup Clubin isäntänä. Siinä 6 startup-yritystä esittelee ideansa Future Digital Finance Forumin kävijöille. Startup Club tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia ja ideoita puolin ja toisin.

Lue lisää tilaisuudesta ja tutustu puhujiin Future Digital Finance Forumin nettisivuilta. Sosiaalisesta mediasta tapahtuman antia voi seurata ja keskusteluun osallistua tunnisteella #fintechland

Sivun alkuun