Samlink on yhteistyökumppanina Future Digital Finance Forumissa 25.-26.4.2018

Samlink on mukana yhteistyökumppanina Helsingissä järjestettävässä Future Digital Finance Forumissa 25.-26.4.2018. Tämä finanssialan ajankohtaisimpiin aiheisiin pureutuva teknologiatapahtuma on järjestyksessään viides.

Kaksipäiväinen tapahtuma kerää finanssialan vaikuttajat keskustelemaan alan ajankohtaisimmista teemoista, kuten uusimmista teknologioista ja sääntelystä. Tapahtuman ensimmäisen päivän aiheita ovat muun muassa pankkiliiketoiminnan tulevaisuus ja trendit. Tapahtuman toinen päivä keskittyy vakuutusalan muutoksiin ja uusimpiin tuuliin. Alueen Tech Arenalla voi tutustua muun muassa Fintech- ja Insurtech-yrityksiin sekä uusimpiin innovaatioihin koko tapahtuman ajan. Alan edustajien tapaaminen tarjoaa uusia näkökulmia sekä hienoja verkostoitumismahdollisuuksia koko toimialan poikki pankeista startup-yrityksiin ja viranomaisista sijoittajiin.

Lue lisää tapahtuman Future Digital Finance Forumin nettisivuilta ja tutustu tapahtuman ohjelmaan. Osallistu keskusteluun ja seuraa tapahtumia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #digitalfinanceFI

 

Sivun alkuun