Samlink kolmatta kertaa mukana Team Rynkebyn matkassa

Samlink on tehnyt kultatason lahjoituksen Team Rynkebyn kautta Sylva ry:lle ja tukee näin maailman suurinta hyväntekeväisyyspyöräilytapahtumaa. Samlink on mukana matkassa jo kolmatta kertaa, tänä vuonna lahjoittamamme summa on 3000 euroa. Team Rynkeby on hyväntekeväisyystiimi, joka pyöräilee joka kesä Pariisiin varojen keräämiseksi syöpää sairastaville lapsille. Tiimin keräämät lahjoitukset menevät lyhentämättöminä sairastuneiden lasten ja nuorten tukiyhdistykselle, Sylva ry:lle.

Valtakunnallisena potilasjärjestönä Sylva ry:n pääosin lahjoitusvaroilla pyörivän toiminnan ydinaluetta on syöpää sairastavien lasten ja nuorten kuntouttaminen, vertaistuen tarjoaminen sekä heidän perheidensä tukeminen muun muassa kursseilla ja lomilla. Lisäksy Sylva ry tukee lasten syöpäsairauksien hoito- ja tutkimustyötä.

Viime vuoden kokonaispottina Sylva ry:lle kerättiin Suomessa huikeat 238 886 euroa, mikä oli Team Rynkeby Finlandin ennätys. Kokonaisuudessaan kaikkien maiden Team Rynkeby lahjoitti vuonna 2015 reilut 6,45 miljoonaa euroa syöpää sairastavien lasten auttamiseen Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Färsaarilla.

Tänä vuonna Team Rynkeby pyöräilee Pariisiin 15. kerran. Projektissa on mukana 1600 pyöräilijää ja 400 avustajaa yhteensä 38 joukkueessa, jotka tulevat viidestä eri maasta. Suomessa Team Rynkeby on kasvava ilmiö. Vuonna 2014 suomalaisia joukkueita oli mukana yksi, tänä vuonna joukkueita on jo neljä.

Team Rynkebyn toimintaa ja matkaa voi seurata:
www.team-rynkeby.fi
www.facebook.com/teamrynkeby

Sivun alkuun