Cognizantin tuella uudelle tasolle – Samlinkin Next Level 2019 -tapahtuma 11.9.2019 tarjosi katsauksen tulevaan

Järjestimme asiakkaillemme Next Level 2019 -kutsuvierastapahtuman keskiviikkona 11.9. Helsingissä. Yhdistettyämme voimamme Cognizantin kanssa tänä keväänä, liiketoimintamme on noussut uudelle tasolle. Tällä uudella aikakaudella voimme vastata yhä paremmin alati muuttuvien teknologioiden tuomiin muutoksiin ja palvella asiakastamme yhdessä entistäkin paremmin.

Tapahtumassa asiakkaat saivat tutustua Samlinkin ja Cognizantin asiantuntijoiden johdatuksella ajankohtaisiin teemoihin ja uudistuneeseen tarjontaamme. Tapahtuman kohokohtana kuultiin Cognizantin erityisasiantuntija Euan Davisin puhe työn tulevaisuudesta. Davis toimii Cognizantilla Associate Vice Presidentinä EMEA-alueen Center for the Future of Workissa ja on yksi kirjoittajista julkaisussa The Future of Your Work, From/To – everything you wanted to know but were afraid to ask, joka ilmestyi heinäkuussa 2019. Davisin käytännönläheinen ja esimerkkientäyteinen puhe herätteli ajattelemaan työtä uusien teknologioiden täyttämässä tulevaisuudessa.

”Tulevaisuuden työ on erittäin tärkeää juuri nyt, sillä se kuinka työskentelemme ja kuinka työtä tehdään ohjaa kaikkea”, toteaa Davis. ”Teknologian muutoksella on valtava vaikutus työskentelyyn. Työkaluja ja työskentelyvälineitä kehitetään ennennäkemättömällä vauhdilla, ja tässä me it-palveluntarjoajat astumme mukaan kuvaan”, hän summaa.

Tapahtumassa meidän ja Cognizantin asiantuntijat yhdistivät voimansa ja esittelivät yhteistä tarjoamaamme ja kyvykkyyksiämme ydinosaamisalueillamme; tulevaisuuden pankkipalveluratkaisuja, murrosta vakuutustoimialan arvonmuodostuksessa, uusien pilvipalveluiden tuomia liiketoimintamahdollisuuksia, palvelumuotoiluosaamista sekä kiinnostavia esimerkkejä liiketoimintaprosessien ulkoistuksesta. Näihin teemoihin syvennyttiin erityisesti messuständeillä, joissa materiaalit, kokemukset ja tietoiskut innostivat aktiiviseen keskusteluun.

Sivun alkuun